![]() |
|
206 hdi tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2013 Saat 21:38 |
ya eksiltme degilde hocam yag damlatma var ankarada bayram tatilinde gostermiştim ustaya ust kapaktan demişti nakit sıkıntısından başka bahara kaldi. Burda usta bulursam ilk işim onu yaptirmak zaten
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizellerde avans ayarı düşük olduğunda beyaz duman atar ve titreme yapar diye biliyorum. ama tabi yağ eksiltmiyorsa? yağ esiltiyor mu?
titremeyle birlikte şıkşıkşık sesi var mı motorda? (bu sıralar bu şık şıka çok sardım) Kocaeli merkezde olsanız azda olsa parmakla göstereceğim 1-2 usta var :)
Düzenleyen Aziz - 10 Kasım 2013 Saat 13:55 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
hocam mazot pompasi mayis ta degişmişti araci tekleme halinde iken dip gaz yapinca duman cok fazla oluyor ve turbodan ses gelmiyor. Bulundugum yere tasinali 3 ay oldu ve burda adam akilli usta bulamadim bir turlu. Bu arada aracin yakit sistemi ve 4 enjektor mayis ayinda opet sayesinde degiştirmek zorunda kaldim.
|
|
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
ısıtma bujilerinden olmasın..
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
SoSRiQuO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
sübap ayarına baktırın birde mazot pompası avansına baktırım ama muhtemelen sübap olabilir diye düşünüyorum eğer araç ısınınca beyaz duman kayboluyorsa, sarsıntı biraz da olsa devam ediyor demişsiniz oda mazot pompasına işaret ediyor bence. normalde gaza yüklenince turbodan ses geliyormu yada duman oluyormu denediniz mi hiç? Geçmiş olsun biran önce baktırmakta fayda var.
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar 2002 model 206. hdi var soguk havalarda araci caliştirdigimda arac sanki stop edicekmiş gibi oluyo ve inanilmaz bir sarsinti oluyor. Eksozda ise beyaz duman atiyor 1-2 dakika caliştirip gaza biraz yuklenince arac normale donuyor fakat sarsinti az da olsa devam ediyor. Kocaelinde Darica dayim ve burda bir usta hala bulamadim ve gunluk işe Kurtköy tarafina gidip gelmek zorundayim yolda kalmaktan korkuyorum.
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |