![]() |
|
İstanbul ZeytinBurnu veya yakınında olanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2013 Saat 01:14 |
Arkadaşlar merhaba,
İsnbula gelmeyi planlıyordum ama arazi programından biraz erteeldim. Kış gelmeden aracımın kapak ihtiyacı var. Servis saolsun 170tl gibi bir rakam istiyor tek kapak için. Sakın ola kaskonuz yoksa toyotaya çarpmayın hatta dokunmayın. Yavurun servis dışında orjinal parça satışı yok. Ve çok pahalı Gelelim olaya.Uzun zamandır takip ettiğim bir ürün var ama kişi ban pek güvenilir gelmedi. O yüzden elden alabilecek birisi çıkar mı diye foruma sormak istedim. İstanbulu hiç bilmiyorum zeytinburnu neresidir kime yakındır hiç bir fikrim yok. Ürün Linki burada Yardımcı olabilecek var mı acaba ? |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali yarın haddinden fazla işim var ama pazar gunu ilgilenebilirim.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teşekkür ederim Burak. Hiç acelesi yok benim için sana yakın mı ? |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Yakin sayilir problem degil yeri birde istersen kuzenim yedek parcacida çalışıyor bu kapaklardan varsa fiyat alayim ondan yarin ugrayacam ona.
|
|
|
|
![]() |
|
Bana çok acil değil daha kışlıkları takmadım. Olabilir ama zannetmiyorumki tanesini 70den aşağı versinler :D Teşekkür ederim bu arada. |
|
![]() |
|
Rica ederim ben birde ona sorayim bakayim orjinalmiymiş benim hatirladigim 4 tanesini 20 30 tlye felan satiyolardi ama orjinalmi bilemedim :))
|
|
|
|
![]() |
|
Ankarada da varda boyasının attığını ve kelepçe ile kullanmamaız gerektiğini söylüyorlar ben de orjinal olsun istedim. Kışlık kara jant ve lastik hazır kapak lazım sadece. |
|
![]() |
|
Tamam yarin ona sorayim pazar gunude bu kapaklarla ilgilenirim ben
|
|
|
|
![]() |
|
Sana nasıl uygunsa kardeş işinden geri kalma benim için. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Burak gidemezse hafta içi ben hallederim Ali, bizde merak etme :)
|
|
![]() |
|
Serkan abi teşekkür ederim. Biliyorsun siz dışında benim İstanbulda tanıdığım kimse yok. Başınızı ağrıtıyorum ara sıra kusura bakmayın. Uzun süredir duruyor bende daha takmadım kışlıkları acelesi yok size ne zaman uygunsa.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Estağfurullah Ali, Burak naptın uğrayabildin mi? Haber ver bana ona göre bugün gideyim ben.
|
|
![]() |
|
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
zeytinburnundayım bi sıkıntı olursa bende bakabilirim =)
|
|
![]() |
|
Teşekkürler dostlar,
Serkan abi, Burakla dün kaşam konuştuk müsait bir vaktide bakacak bakalım. |
|
![]() |
|
Biraz önce Aksaraydan yer bildirimi yapmış, ordan geçer kesin :)
|
|
![]() |
|
Görev başarıyla tamamlandı arkadaşlar .)
|
|
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Beylikdüzündeyim bende yol açıkken 10 dk lık uzaklıkta =) Çık gel beklerim Nargile ısmarlarım çayda ısmarlarım sen iste kahve de ısmarlayayım =) bu iyiliği birtek Salih abiye yaptım oda değeriimi bilmedi pis gaddar ne arıyor ne soruyor bakk gelmedide yanıma zaten
|
|
![]() |
|
Kardeşim çok çok teşekkür ediyorum. Takıp gezerken seni hatırlıycam hep :D |
|
![]() |
|
Rica ederim Ali unutma sakin beni :)))
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |