|
Alınık 206+ için spoiler |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Raskaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 Saat 23:15 |
|
Başlıkta da belirttiğim gibi, beyaz renkteki 206+ aracım için spoiler bakıyorum. rengi pek önemli değil, kırık çatlak yamuk olmaması benim için kâfidir.
istediğim spoiler'e örnek: Edit: Elinizde yoksa Bursa içi nereden temin edeceğim hk. fikir verebilirseniz mutlu olurum :)
Düzenleyen Raskaa - 08 Kasım 2013 Saat 23:18 |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bursa da Salih abi yardımcı olur.
Bizim asker muratın araba reklam olmuş :D |
||
Raskaa
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
"Salih abi"ye nasıl ulaşabilirim?
Bu araç çok hoşuma gidiyor doğrusu, yapan arkadaş çok hoş yapmış :D
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
"307bursa" Salih Abidir. Murat Pekömür adı Facede profilinde binlerce fotosu var :D |
||
mrtoknctn
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ankaradan kargoyla ürünü teslim alabilirsin fifty tuning ten osman abi var fiyattada yardımcı olurlar .
|
||
mrtoknctn
|
||
Raskaa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Diğer resimleri görünce Murat'ın arabası bir kere daha hoşuma gitti :D
İnternet sitesine girip spoiler modeline baktım, model tam istediğim gibi değil :/
|
||
Raskaa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yakın zamanda dediğinizi yapacağım, teşekkür ederim.
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |