![]() |
|
Bakım ve Turbo Oringi değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 Saat 14:48 |
Beyler isaretledigim yerde oring ölmüs, yaptırdım. Yağı full sentetik total koyduk, yağ filtresi degistirdik, mazot filtresi temizdi onu bıraktık, hava filtresini yenilerde degistirdim 500 km olmadı daha. Sanki aracın cekisi halen düsük gibi. Bilmiyorum ama, psikolojik mi?
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beklentini yüksek tuttuysan psikolojik olabilir, önceden de düşük değildi bence :)
|
|
![]() |
|
Sanmıyorum Serkan bey. Biraz önce bindim sanırım bakıma biraz alısması lazım yavastan düzeldi. Özellikle 2'de bastıgımda hissettim, araba ilerlerken 3000 deviri gecerken bir anda fırlattı kendini ileri dogru. :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bakımın illaki etkisi olmuştur, benim bahsettiğim oringin etkisinin olmayacağı yönünde :)
|
|
![]() |
|
Olmaz olur mu? Turbo hava kaçırıyor. Islık sesinde de azalma oldu.
|
|
![]() |
|
Benim eski 206'da turbo hortumu yırtık geziyormuşum, bakımda usta fark etti iki parmak giriyor içine, bu halde bu araba gitmez bayılır falan dedi, bende bişey farketmedim dedim, hortumu değiştirince farkı anlarsın dedi, hortumu değiştirdik bişey fark etmedim :)
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
turbo gram hava alsın.. cekıs düşer, benım aracımda da, o-rıngin olduğu yerden yag gelmıstı farkettım hemen altına bır teflon sardık o-rıngde ustune çaktık.. yag gelme durumu kesıldı ve hemen cekıs farkedıyo..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |