![]() |
|
206 quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 23:15 |
|
Arkadaşlar iyi aksamlar . ben quicksilver almaya dusunuyorum xs , gti düşünüyordum vazgeçtim quicksilver düşünüyorum bi kaç tane buldum ama sizce nasıl
fiyatları bıraz bana pahalı geldi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-biblo-arac-142498086/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-ariyorsan-142347337/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bir-esi-ve-benzeri-varmi-acaba-141343795/detay ( Sağ kapı değişmiş hava yastığı açılmış. ] |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
quiksilver 206ların en güzeli bence. hem dolu araçlar hem stil sahibi. ama bu araçlar çok oynanmış, biz de kuzene bakıyoruz oynanmamış temiz orjinal bulunmuyor..
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam benımkide tam tersi yapılı olsun istiyorum yani sade durmasını sevmıyorum almısken jantlı lastıklı filan almak istiyorum kendım uğraşmak istemiyorum :) benım görüşüm böyle . |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
||
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
Temizi zor.. Hayırlısı olsun
|
||
CNN18
|
||
![]() |
||
|
ee peki nasıl yapacaz. acaba araba pazarını flan gitsek oralarda varmıdır . internette olmayıpta araba pazarında olanlar sonuçta ankarada cok kalabalık oluyor pazar . |
||
ASDASDASDASD
|
||
![]() |
||
BG307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 294 |
|
araba pazarında quik bulunmaz, zannetmiyorum.
Düzenleyen BG307 - 07 Kasım 2013 Saat 23:26 |
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ah keşke biraz erken davransaydın be hocam ankara'da iki tane vardı tertemiz çok fazla oynanmamış ikisininde gram hatası yoktu umarım çok fazla hırpalanmamış bir quick bulursun ama zor zannetmiyorum
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
53 Plaka olan jantlar hariç güzel ama oldukça pahalılar bencede ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |