![]() |
|
Lütfen siz Söyleyin 206 xs GTİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 22:12 |
Arkadaşlar herkeze iyi aksamlar dilerim başta siteye yeni üye oldum . Ben peugeout 206 xs yada GTİ almak istiyorum ama hiç daha önce sürmedim bu araçları hani aramızda daha önce kullanan illaki olmuştur kullananlar acaba önerirmi böyle spor tek kapı bir aracı 15 BİN TL ' lik bütcem var cok kararsızım alma almama konusunda sizin önerileriniz nelerdir bekliyorum saygılar ...
|
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim o paraya alacagın 206 GTİ haşat olur. O yüzden uzak dur derim.
|
|
![]() |
|
quest ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
peki xs mi al diyorsun ? kardeşim şu gti nasıl anlarmısın sen http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-206-gti-s16-142899674/detay aradım konuştum hiçbir değişeni yok dedi sadece ufak bi yırtılma var koltukda dedi ne diyorsunuz sizce iyimi fiyatına degermi? |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Kardesim degisen parca yok diyor ama hadi diyelim ön tamponu modifiye icin degistirmis ama far altlarına bakarsan cizgiler birbirini tutmuyor. Ben titiz adamımdır ve benim icin ilk intiba önemli. Araca temiz bakan kisi bunlara dikkat etmeli. Arka tampon ve bagaj kapagı cizgilerine remi büyütüp bakarsan dediklerimi anlayacaksındır.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz daha ekleyip temiz bi quiksilver al bence
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alınmaz diyorsun yani bi araba bulamadım ya neyse geç olsun güç olmasın . |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bence çok oynanmış duruyor. hoş 13 yıllık araba..
|
|
![]() |
|
Bu aracın sahibi ile görüsmeni tavsiye ederim. Sunroff ayrıntısı var, onu normalden ucuza halledebilirsin.
|
|
![]() |
|
Aynen kardeşim. bi 2 - 3 bin ti daha ekleyip qüick yolu gözüküyor sanırım bize . |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
saolun hocam yardımlarınız için .. bazı arkadaşlar quicksilver al diyor sence? |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Hocam sende o arabanın km'si dogrumu bana pek inandırcı gelmiyor ama . |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
|
Konusmakta fayda var. Forumda yılda bin kilometre yapan arkadaslarımız var. Ben sadece denemen icin söyledim, dogruyu konusmadan ve görmeden elbette bilemeyiz.
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
2.0 Bir araç en başta Lpg'nedir ya.. Bu araba neden GT Ozaman?Motor bunu kabul etmez (in yürü der) Bunun değişmeyen yeri Motorun'da sökülmeyen vidası yoktur kardeşim modifiyesi çok abartı bikere... Kimse orjinal bir arabaya bunları yapamaz hakkı yok TÜRKİYE'de yaşııyoruz...
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
temiz Gti bul al hiç değilse xs'e göre bastımı gider.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Temizini bulabilirsen 206 GTI .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
206 gti temizini bulabilirsin ve tavsiye ederim. 15lirada iyi para. 15ten sonrası satıcının hava parası olur zaten.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 gtı 2.0 candır
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
GTI candır gerisi heyecandır :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
hocam öyle diyorsunda kimide 15 tl dandık 206 gti alırsın yıkık dökük alırsın diyor iki arada bir derede kaldım ne yapcagımı bilmiyorum vallahi. |
|
ASDASDASDASD
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |