![]() |
|
307 1.6 Technoplus |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
gltkn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 20:20 |
||||
Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum. Kısmet olursa bende 307'liler kervanına katılacağım. Daha önce Peugeot marka araç kullanmadım hiç. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum.
Almayı düşündüğüm araç 2003 model, 1.6 Technoplus, 120 bin km'de, hata boya yok, bir ay kadar önce BRC marka LPG takılmış, arıza lambası falan yanmıyor, mavi renk ve fiyatı da 21.000 TL. (pazarlıkla biraz daha indirebilirim fiyatı) Forumlarda gördüğüm kadarıyla çok fazla bilgi kirliliği var 307 hakkında. Fiyat olarak sanırım piyasanın biraz üzerinde ama sizler Peugeot kullanıcıları olarak bu aracı tavsiye eder misiniz? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Düzenleyen gltkn - 08 Kasım 2013 Saat 00:06 |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
İmzamdaki linkten kendinizi tanıtırsanız size yardımcı olmamız daha kolay olacaktır aracın ilanını paylaşırsanız daha çabuk bir sonuca varabiliriz
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
gltkn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2013 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
||||
Tamamdır arkadaşlar. Kusura bakmayın yavaş yavaş alışacağım artık forum kurallarına :)
Bu linkten bakabilirsiniz. Araç sahibiyle görüştüm. Ön ve arka tamponlardaki çiziklerden dolayı sadece çiziklerin kapatılması için lokal boya olduğunu söyledi. Ve bugüne kadar da herhangi bir elektronik arıza yaşamamış. |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
Temiz fiyatta uygun gibi duruyor baktırmakda fayda var derim ben
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Tampondaki boya sorun cıkarmaz. Arac diri ve temiz duruyor. Fiyatın biraz daha assagıya cekilmesi gerektigini düsünüyorum.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Peki arkadaşlar arka süspansiyonların sert olduğu bir gerçek, bunu sorun olarak görmüyorum zaten. Ama sık sık elektronik arıza vermesinden dolayı karar veremiyorum. Forumda bir arkadaş bu sorunun kabloların izole edilmemesinden kaynaklandığını yazmış. Gerçekten böyle mi ve eğer sorunun sebebi buysa kabloların izole edilmesi zor bir işlem olmasa gerek.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Anladım hocam teşekkürler. Birde genellikle sinyal kolu, airbag lambası, cam düğmelerindeki sorunlar vs. gibi sorunlardan bahsedilmiş genellikle. Galiba bu tür sorunlarda iyi bir usta bulmak sorunun tekrarlama ihtimalini en aza indirir.
Cevabınız için teşekkürler. Biraz boya takıntısı var bende hocam. Bu yüzden boyalı araç düşünmüyorum. Bu arada arkadaşlar Peugeot yetkili servislerinde km kontrolü yaptırabilir ve expertiz raporu alabilirim değil mi?
|
|||||
![]() |
|||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
aracaı beğendiyseniz, içinize sindiyse 3e 5e bakmamak lazım.
|
|||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||||
![]() |
|||||
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
||||
İyi bir araştırma sonucu alınabılır..
|
|||||
CNN18
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Evet çok haklısınız. Zaten ticaretini yapacak değilim. Araç dediği gibi sorunsuzsa almayı düşünüyorum. Ama tanıdığım herhangi bir usta falan yok Kayseri'de. Yetkili servisler expertiz raporu vermiyor diye duymuştum ben. Doğru mu acaba?
|
|||||
![]() |
|||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||||
doğrudur. yetkili servis yapmıyor. ancak peugeot özel servisinde motor ve mekanik kontrolünü yaptırıp, bir kaporta-boya servisinde de boya durumuna baktırabilirsiniz. araç bana boyalı gibi geldi, çünkü 10 yıllık bir aracın boyasının o kadar temiz ve parlak olması pek mümkün değil..
|
|||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Ben özel servis araştırayım o zaman gitmeden önce. Kaportaya da detaylı olarak baktırırım. Peki km kontrolü için yetkili servisi arasam bilgi verirler mi?
|
|||||
![]() |
|||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||
Kardesim ticaretini yapmayacaksın diye de bir araca degerinden fazla verme taraftarı degilim. ARac temiz durdugu icin sahibi fiyatı yüksek tutmus ama bende de aynı aractan var ve piyasasının yüksek kalması ne kadar isime gelse de senin icin söylüyorum ben.
|
|||||
![]() |
|||||
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
||||
araba temiz gibi duruyor fakat sen yinede bi boyasına baktırt,çünkü araca sonax eli deymediyse bukadar parlaması şaşırtıcı.ayrıca değişeni olup olmadığına ve yetkili peugeot servisinde bilgisayara sokmanıda tavsiye ederim ... devir kötü..!
Ayrıca kimsenin bahsetmediği ama benim en cok takıldığım konudan bahsedeyim ; LPG. Ben oldum olası LPG'li araçları sevmiyorum,güvenemiyorum.Bence herşeyden önce o tüp olaylarına falan baktır derim çünkü tüp falan bunlar affetmez. Örneğin daha önce LAND ROVER jip'im vardı sattım ve alan kişi araca LPG taktırıyor ve araç kaçak yapıyor,sabah saatlerinde patlıyor hemde 1 yıl sonra.O yüzden bu konu üzerinden tavsiyem olsun özellikle daha ucuza yakıtı maal edicem diye hayatınızdan olmayın.
|
|||||
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|||||
![]() |
|||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
||||
sunrof yok analog klima bencede fiyat çok.bende 2003 xt premium var 82 binde.yakın olsan benim araç daha cazip gelebilirdi.
|
|||||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|||||
![]() |
|||||
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
||||
bu arada aklında olsun arıza lambasının fişini çektilermi arıza lambası yanmaz...
|
|||||
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Pazar günü araç sahibiyle buluşup araca baktıracağım. Özellikle sizlerin belirtmiş olduğu hususlarda daha dikkatli olacağım. Araç bahsedildiği gibi sorunsuz ise ve 20 bin liraya anlaşabilirsem almayı düşünüyorum. Ola ki anlaşamazsak Pazar günleri Kayseri'de otomobil pazarı var, pazara gidip başka bir araç bakarım.
Zaman ayırıp fikirlerinizi belirttiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |