![]() |
|
Fan Açmama Sorunu.. Bİ VARMIŞ Bİ YOKMUŞ :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 11:15 |
||
Dün akşam dışarı çıktık 3-4 km yol gittim hararet yükseldi, hemen fanı kontrol ettim fan çalışmıyor.. Geçenlerde de aynı sıkıntı oldu elektrikçi rölesini değiştir dedi yenisini aldım taktım birsüredir sıkıntı yoktu ama dün akşam fan yine çalışmadı.
Neyse kontağı kapadım röleyi söktüm sonra geri takarken çıtırçıtırçıtır sesler geldi röleden söktüm yine takarken dinledim elimde çıtırçıtırçıtır yapıyo demekki fan o sırada çalışmaya çalışıyo orada elektrik var diye düşündüm. Bikaç kez tekrarlayınca fan o anlık çalıştı ama eve dönüşte ve bu sabah gözlemlediğim kadarıyla çalışmadı ama hareret de yükselmedi mesafe kısaydı çünkü.. ŞİMDİİİİİİİİ size sorum şu, fanda nasıl bir problem olabilir acaba müşür dedikleri parçadan mı bunu yapıyodur yoksa komple fan mı giricek bana görüş ve önerilerinizi bekliyorum, akşam da bi terslik olmazsa ustaya uğramayı düşünüyorum belki bilgisayara falan bağlar.. NOT:Bu arada silindir kapak contası termostat devirdaim hepsi yeni değişti
Düzenleyen volkanC2 - 08 Kasım 2013 Saat 10:24 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Komple fanı degistir kurtul bence Volkan. Ben böyle sıkıntılarda bu sekilde cözüyorum direk. :)
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Bak bu güzel haber işte abi inşallah müşürdendir diyorum ben de :) Fan müşürü 16 TL Hararet müşürü 24 TL
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Volkan' ım bu fan konusunda en ufak bilgim yok malesef. Ama 2.ci el araba aldın tek çıkan problem bu ise ve işin çözümü en kötü durumda yeni fan alıp 300 tl vermek ise çok iyi kardeşim. Üzme kendini
|
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam birde rezistansı kontrol ettirin derim bu parçadan dolayıda olabilir.
|
|||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|||
![]() |
|||
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
||
bağlantı soketleri ark yapıyordur oda çatırtı sesi veriyor iyice temasını sağlayın veya bağlantı soketlerini değiştirin |
|||
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|||
![]() |
|||
||
Umarım böyle bir problemdir..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Fan müşürü veya rezitansı olabilir Volkan, rezitans benimde bozulmuştu bir keresinde.
|
|||
![]() |
|||
||
Bu bahsettiğimiz arızalar bilgisayara bağlandığında belli olur mu peki abi?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sen ön camı değiştirdiğin akşam telefonda konuştukya tam senin telefonunu kapadım iki dk gittim araba hararet yaptı
![]() ![]() Düzenleyen volkanC2 - 07 Kasım 2013 Saat 14:03 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bilgisayarda çıkmaz muhtemelen Volkan, benim rezitans ve fren müşürü arızaları çıkmamıştı.
|
|||
![]() |
|||
||
Hee usta bi şekilde anlar heralde yada değiştire değiştire mi deniycez artık bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ucuz atlatıyım inşallah :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Fan müşürü nasıl anlaşılır bilmiyorum ama rezistans kolay çıkarıp bakar kopukluk yoksa sağlam demektir.
|
|||
![]() |
|||
||
Fan bi acayip inşallah müşürdendir o zaman, fan bozulmuş olsa çalışmazken biraz kurcalayınca çalışmazdı heralde. Komple fan almaktan korkuyorum geri kalanların hepsine okeyim :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Aynı tek bir fan var, aaaa o zaman klima da çalışmaz dimi fan komple bozuksa bak bişeyler çıkmaya başlıyor :) dinlemedeyim hocam?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
herşeyden önce aracı pp ye baglat,fanı test edebiliyorsun,3 devir aralıgı mevcut hepsindede test ediyor.
bak bakalım cevap veriyormu bu işleme,sonrası musuru denemelisin.Sonra dıger ıslemlerı bastan yap dostum..
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Tamamdır iş çıkışı ilk yapacağım iş bu olucak sonrada ustaya giderim..
|
|||
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |