Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Fan Açmama Sorunu.. Bİ VARMIŞ Bİ YOKMUŞ :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Fan Açmama Sorunu.. Bİ VARMIŞ Bİ YOKMUŞ :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Fan Açmama Sorunu.. Bİ VARMIŞ Bİ YOKMUŞ :)
    Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 11:15
Dün akşam dışarı çıktık 3-4 km yol gittim hararet yükseldi, hemen fanı kontrol ettim fan çalışmıyor.. Geçenlerde de aynı sıkıntı oldu elektrikçi rölesini değiştir dedi yenisini aldım taktım birsüredir sıkıntı yoktu ama dün akşam fan yine çalışmadı. 

Neyse kontağı kapadım röleyi söktüm sonra geri takarken çıtırçıtırçıtır sesler geldi röleden söktüm yine takarken dinledim elimde çıtırçıtırçıtır yapıyo demekki fan o sırada çalışmaya çalışıyo orada elektrik var diye düşündüm. Bikaç kez tekrarlayınca fan o anlık çalıştı ama eve dönüşte ve bu sabah gözlemlediğim kadarıyla çalışmadı ama hareret de yükselmedi mesafe kısaydı çünkü.. 

ŞİMDİİİİİİİİ size sorum şu, fanda nasıl bir problem olabilir acaba müşür dedikleri parçadan mı bunu yapıyodur yoksa komple fan mı giricek bana görüş ve önerilerinizi bekliyorum, akşam da bi terslik olmazsa ustaya uğramayı düşünüyorum belki bilgisayara falan bağlar..
NOT:Bu arada silindir kapak contası termostat devirdaim hepsi yeni değişti

Düzenleyen volkanC2 - 08 Kasım 2013 Saat 10:24
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 11:27
Komple fanı degistir kurtul bence Volkan. Ben böyle sıkıntılarda bu sekilde cözüyorum direk. :)
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 11:53
Orjinalini yazan: dogancanguden dogancanguden Yazdı:

Komple fanı degistir kurtul bence Volkan. Ben böyle sıkıntılarda bu sekilde cözüyorum direk. :)

Komple fanı değiştirip komple kurtulmak tabii ki en mantıklısı ancak komple fan dediğin 300-350 lira :) 

Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

Musurden olabilir

Bak bu güzel haber işte abi inşallah müşürdendir diyorum ben de :)
Fan müşürü 16 TL
Hararet müşürü 24 TL
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 12:02
Volkan' ım bu fan konusunda en ufak bilgim yok malesef. Ama 2.ci el araba aldın tek çıkan problem bu ise ve işin çözümü en kötü durumda yeni fan alıp 300 tl vermek ise çok iyi kardeşim. Üzme kendini
Yukarı Dön
Turgay_66 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 12:09
hocam birde rezistansı kontrol ettirin derim bu parçadan dolayıda olabilir.
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
Yukarı Dön
ismailkaya Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ismailkaya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 12:36

bağlantı soketleri ark yapıyordur oda çatırtı sesi veriyor iyice temasını sağlayın veya bağlantı soketlerini değiştirin

KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 13:11
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Volkan' ım bu fan konusunda en ufak bilgim yok malesef. Ama 2.ci el araba aldın tek çıkan problem bu ise ve işin çözümü en kötü durumda yeni fan alıp 300 tl vermek ise çok iyi kardeşim. Üzme kendini

Termostatı iptal etmişler, devirdaimden su kaçırıyordu ve muhtemelen bu yüzden hararet yaptırdım, ustaya götürdük conta yanmış yada yanıkmış, sonuç olarak bu arızaların hepsi giderildi yağı filtresi vs bakımları yapıldı beni bayağı bi etkiledi bide üstüne fan çıkarsa sıçtık :) 16 Kasımda muayenem var bide oh Allah bereket versin :)

Orjinalini yazan: Turgay_66 Turgay_66 Yazdı:

hocam birde rezistansı kontrol ettirin derim bu parçadan dolayıda olabilir.

Tamam ustaya söyliycem..

Orjinalini yazan: ismailkaya ismailkaya Yazdı:

bağlantı soketleri ark yapıyordur oda çatırtı sesi veriyor iyice temasını sağlayın veya bağlantı soketlerini değiştirin

Umarım böyle bir problemdir..
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 13:30
Fan müşürü veya rezitansı olabilir Volkan, rezitans benimde bozulmuştu bir keresinde.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 13:41
Bu bahsettiğimiz arızalar bilgisayara bağlandığında belli olur mu peki abi?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 13:44
Orjinalini yazan: volkanC2 volkanC2 Yazdı:

[QUOTE=dogan106]Volkan' ım bu fan konusunda en ufak bilgim yok malesef. Ama 2.ci el araba aldın tek çıkan problem bu ise ve işin çözümü en kötü durumda yeni fan alıp 300 tl vermek ise çok iyi kardeşim. Üzme kendini

Termostatı iptal etmişler, devirdaimden su kaçırıyordu ve muhtemelen bu yüzden hararet yaptırdım, ustaya götürdük conta yanmış yada yanıkmış, sonuç olarak bu arızaların hepsi giderildi yağı filtresi vs bakımları yapıldı beni bayağı bi etkiledi bide üstüne fan çıkarsa sıçtık :) 16 Kasımda muayenem var bide oh Allah bereket versin :)

CryCry
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:03
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

[QUOTE=dogan106]Volkan' ım bu fan konusunda en ufak bilgim yok malesef. Ama 2.ci el araba aldın tek çıkan problem bu ise ve işin çözümü en kötü durumda yeni fan alıp 300 tl vermek ise çok iyi kardeşim. Üzme kendini

CryCry

Sen ön camı değiştirdiğin akşam telefonda konuştukya tam senin telefonunu kapadım iki dk gittim araba hararet yaptı Big smileCry

Düzenleyen volkanC2 - 07 Kasım 2013 Saat 14:03
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:11

Bu bahsettiğimiz arızalar bilgisayara bağlandığında belli olur mu peki abi?

Bilgisayarda çıkmaz muhtemelen Volkan, benim rezitans ve fren müşürü arızaları çıkmamıştı.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:14
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Bilgisayarda çıkmaz muhtemelen Volkan, benim rezitans ve fren müşürü arızaları çıkmamıştı.

Hee usta bi şekilde anlar heralde yada değiştire değiştire mi deniycez artık bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun ucuz atlatıyım inşallah :)
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:17
Fan müşürü nasıl anlaşılır bilmiyorum ama rezistans kolay çıkarıp bakar kopukluk yoksa sağlam demektir.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 14:48
Fan bi acayip inşallah müşürdendir o zaman, fan bozulmuş olsa çalışmazken biraz kurcalayınca çalışmazdı heralde. Komple fan almaktan korkuyorum geri kalanların hepsine okeyim :) 
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 15:22

Fan bi acayip inşallah müşürdendir o zaman, fan bozulmuş olsa çalışmazken biraz kurcalayınca çalışmazdı heralde. Komple fan almaktan korkuyorum geri kalanların hepsine okeyim :) 
klima fanıyla radyatör fanı aynımı hocam ?
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 15:24
Aynı tek bir fan var, aaaa o zaman klima da çalışmaz dimi fan komple bozuksa bak bişeyler çıkmaya başlıyor :) dinlemedeyim hocam?
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 16:02
herşeyden önce aracı pp ye baglat,fanı test edebiliyorsun,3 devir aralıgı mevcut hepsindede test ediyor.
bak bakalım cevap veriyormu bu işleme,sonrası musuru denemelisin.Sonra dıger ıslemlerı bastan yap dostum..
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Turgay_66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 16:19

Aynı tek bir fan var, aaaa o zaman klima da çalışmaz dimi fan komple bozuksa bak bişeyler çıkmaya başlıyor :) dinlemedeyim hocam?
hocam klimayı açınca fan çalışıyormu onu deneyiniz,çalışmıyorsa %90 rezistansdır ve çok ucuz yırtarsınız hararet önemli bi konu.
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2013 Saat 17:39
Tamamdır iş çıkışı ilk yapacağım iş bu olucak sonrada ustaya giderim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6961 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 581 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 335 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5123 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 655 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 553 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2264 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5599 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4834 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2047 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2200 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37345 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English