![]() |
|
308 tepe lambasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 08:50 |
Merhaba arkadaslar,
308 aracimda yagmur sensoru yok. Ebay'da yagmur sensorunun satildigini gorunce hemen kolayca takilabilir mi sorusunu irdelemeye basladim. Tepe lambasini yerinden cikardigimda soyle bir goruntu var, ![]() Sonrasinda elimi bosluktan yukariya uzattigimda bosta beyaz bir soketin oldugunun farkina vardim. ![]() Sorum su, Acaba yagmur sensorlu 308'i olan bir arkadasimiz ayni sekilde tepe lambasini cikartip ortamin genel bir resmini cekebilir mi? Simdiden tesekkurler. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokmu yahu 308'i olan?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Adam tavan lambasına resmen BSi oturtmuş. Yuh yaw bu ne böyle.
308 kullanan pek yok abi ben çok istedim ama olmadı. |
|
![]() |
|
Acelem yok zaten Ali ama oluyorsa ya da olmaya niyeti az bisey var ise girisecegim. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
DocBackup a baktın mı abi ?
|
|
![]() |
|
Hayir henuz o kadar detaylandirmadim. |
|
![]() |
|
308'i olan araniyor
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |