![]() |
|
Sen Pejoyu biliyon mu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 08:43 |
Adamın biri, Pejo marka bi minibüs alır. Sonraki gün yolcu taşımaya çıkar. Minibüs tıklım tıklım, tutar kasabanın yolunu ve gittikçe hızlanır.
Yolculardan biri: -“Kaptan yavaş..bir yere çarpacaz!” der. Şoför: -“Sen Pejo’yu biliyon mu?” der. Yolcu: -“Hayır!” der. Şoför: -“O zaman susacan” der ve devam eder. Minibüs hızlanmaya devam eder.. Bir yolcu daha seslenir: -“Oğlum ben hastayım, biraz yavaş!” Şoför yine sorar: -“Sen Pejo’yu biliyon mu?” Amca ne bilsin, -“Hayır!” der. -“O zaman susacan der” şoför.. Bu kez bir kadın seslenir: -“Hamileyim! Lütfen biraz yavaş, çocuğumu düşürcem !!” Şoför yine sorar: -“Sen Pejo’yu biliyon mu?” Kadın: -“Yok!” der. Şoför yine aynı cevabı verir.. Arkadan kızgın bir ses tonuyla bir genç seslenir: -“Yavaş git kardeşim, öldürcen bizi !!!” Şoför yine sorar: -“Sen Pejo’yu biliyon mu?” Genç: -”Biliyorum lan, ne olacak??” der. Şoför: -”O zaman çabuk söyle, bunun freni nerde?”
Düzenleyen Burak - 06 Kasım 2013 Saat 19:54 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayrettin Abi'nin samimiyetine güvenerek geyik olsun diye paylaştım :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
her sene olduğu gibi bu sene geç açıldı konu ama sonunda açıldı :D:D aslında sene de değil her 6 ayda bir açılıyor bu konu :D:D:D:DD
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Kesin bende görüp, forumun ayarlarıya oynayıp sanki önce onlar yazmış gibi yapmışlardır
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bayramda 5 gün Bursadaydım topram. Elmasbahçelere kadar geldim :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Şey ben,,, Afrikada yaşıyorum Abi
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |