![]() |
|
Peugeot 206 1999 Oto.Vites karşılaştığım sorunlar? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Luksorin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 21:51 |
Merhaba,
1999 model Peugeot 206 1.4 XR benzinli otomatik vites arabaya sahibim. Son zamanlarda aşağıdaki sorunları yaşıyorum. Eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa ve bana ne kadara malolacağını bildirirlerse çok minnettar olurum. 2. Araç yolda giderken frenden ayağımı çektiğimde hafif bir sarsıntı oluyor. Daha önceki bir usta motor arka kulağında problem olduğunu söylemişti. Bir başka arkadaşım da şansızmanda boşluk olabilir dedi. Ses gelmiyor. Sadece araba bir ileri geri sanki atıyor. 3. Araç ilk çalıştığında gaza basılıyormuş gibi devir 2000 üstüne çıkıp 1000 seviyesine düşüyor. Boştayken veya P deyken düzensiz çalışıyor. 4. Bakımlarını 129000 km. de ve Haziran ayında yaptırmıştım. Şu anda aracım 100 km de 13 lt (60-65 krş) civarında yakmaya başladı 1 aydır. Bundan önce normal seviyelerdeydi. Şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
volcahn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba benimde 2005 model 206 xt 79000 km otomatik vites aracım var benim sorunum benzer araç yolda ilerlerken ayağımı gazdan çektiğimde sert bir şekilde sirkeliyor vites düşürürken bil hassa çok hissettiriyor yükselirken bir sorun yok birde sokak arasında veya düşük hızlarda ayağımı gazdan çeksem dahi araç hızlanıyor frene basınca yavaşlıyor ve birde normale dönüyor bununla ilgili bir fikri olan veya daha önce başına gelen arkadaşlar yardımcı olabilirse şimdiden çook teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 3. madde için şunu diyebilirim; büyük ihtimalle gaz boğaz kelebeğinin temizlenme zamanı gelmiş.. Rölanti düzensizliği ondandır..
Bu arada otomatik benimki de hatırı sayılır şekilde yakmaya başladı :(
Düzenleyen foresteng. - 11 Kasım 2013 Saat 09:37 |
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |