![]() |
|
Carbon Clean sonrası çalışmama Yardım Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ginesis80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ginesis80
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2013 Saat 20:29 |
|
Merhaba arkadaşlar pejo 307 1.6 hdi aracıma araç bakımından sonra (tüm filtreler yağ değişti).carbon clean yaptırdım herşey buraya kadar çok gzl. Fakat sabah marşa basınca 3-4 sn çalışıp tekliyor ve stop ediyor. hava filtresinin üstündeki elle pompalama dan sonra çalıştırabiliyorum.
Gün içinde 3-5 saatlik bekleme dilimlerinde birşey yok ama akşam park edip sabah çalıştırınca böyle Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Düzenleyen ginesis80 - 05 Kasım 2013 Saat 20:33 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hocam mazot filtresinde sıkıntı olabilir bence mazot filtresi üzerinde durun?
|
||
![]() |
||
ginesis80 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ginesis80
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cvp için teşekkürler keşke filtreleri carbondan sonra değiştirseydim tıkanmış olabilirmi sizce. yeni taktırmıştım inka markaydı sanırım
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam şimdi konuyu bulamadım ama bir arkadaşta aynı sorun mazot filtresini değiştirdikten sonra olmuştu, filtre sorunlu çıkmış ve garantiden filtreyi değiştirip sorunu çözmüştü. Sizinde filtreden olma ihtimali yüksek, filtreleri her zaman orjinal kullanmaya özen gösterin.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ginesis80
|
Ozaman dediğiniz gibi mazot filtresi üzerinde durup aldığım yerden değişimini istiyeceğim neticeyi paylaşıcam teşekkürler
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ginesis80
|
Evet sorun mazot filitresindenmiş yeni taktırmama rağmen sıkıntı çıkardı. Delphi markaymış oda yenisi takıldı sorun yok 3 gündür. Hatam yeni filtreleri taktıktan sonra carbon clean yaptırmak olabilir düşüncesindeyim. teşekkürler serkan bey
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun Hocam, çözümü paylaştığınız için ayrıca teşekkürler...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
carbon clean le filtrenin alakası ney ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ginesis80
|
onurazgin arkadaşım
-öncelikle aracım 128 bindeyken yapıtırdım fakat ilk carbon yapın sonra filtrelerinizi yağınızı değiştirin. araçta rahatlama hissedilir derecede belli oluyor. gaz tepkileri iyileşiyor. duman atma olmadı bekliyordum açıkcası zaten 1-2 gün devirli kullanıp kurumu atmaya çalıştım. -30dk süren bir işlem araca yakıt borularından ilaç veriyorlar ve onla temizleniyor carbon clean yazıyordu şişede de.ücreti 80tlidi benim bakımda içindeydi toplam 250tl verdim. -ben aracı 1senedir kullanıyorum ve 2. bakımında kafam rahat olsun diye yaptırdım.yakışı ilk etapta artar sonra normale döner herkes bunu söyler zaten sorarsan 250-300km civarı sonra düzelir. -tavsiye edermisin dersende bilinçli profesyonel biryere yaptırırsan olur yoksa zarar verirsin araca yazık günah emin olduğun bir yere yaptır. -dikkat etmeniz gereken konu ilk carbon sonra yağını filtrelerini değiştirin.(tecrübe ile sınırlı) yoksa benim çektiğin sıkıntıyı çekebilirsiniz. umarım yardımcı olmuştur
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
O zaman bu yakıta katılan maddeden kaynaklı. BAzı yerler yakıt sistemine zarar vermemek adına enjektörlerden atılıyor. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |