![]() |
|
106gti = turbo+Nos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2013 Saat 00:17 |
8200 yazilim yuklu bir 106gti düsunun. Bu kisim hali hazirda piston portpolish i vs yuklu ve oynanmis!
Ben illa bilene soruyor arastiriyorum fakat sizde turbo & Nos olan kudretli bu 2linin yuklu yada yarim stock106gti ile birlesimi hakkin da tavsiye öneri, kulaktanduyma analdan uydurma yada teknik olarak soyleyeceginiz bir söz yazi yada tespitleriniz varsa paylasirsaniz sevinirim Herturlu yoruma acik bu konu arastirma ve gelistirmelerdeki sonuca bagli olarak allahin izniyle gerceklesir insallah. Düzenleyen Aziz - 04 Kasım 2013 Saat 00:18 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen bu 106 gti işine iyiden iyiye kafayı taktın aziz kardeşim. Allah gönlüne göre versin.
Turbonun yanında büyük enjektörler, güzel bi egzoz kiti, hava filtresi, yazılım. Arkadaşlarla sohbetlerde geçen üstünkörü şeyler bunlar. Ben pek anlamam ama arkadaşlar şöyle yaparsın böyle yaparsın mevzularına girince kulak aşinalığı oluyor. yalnız enjektör kaç cclik, egzoz hangi kit dersen bilmem benden bu kadar. ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 gün sonra motor bloğunu çatlatırsın haberin olsun. Alıcaksan o tarz bi araba motor bloğuna rektifiye' den başla.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
araştırmalar Sıkıntılı yönde ama çıkar yol bakıyorum, nos ve turbo 2si aynı anda 106gti için fazla gelecek deniliyor. aksilik teknik bilgim pek yok, bana verilen değerleri araştırmakta zor oluyor.
Magic's Performance denilen arkadaşada sormak istemiyorum fol yok yumurta yok :D ama tabi onay verilirse 106gti alacağım. kafasına essede bi okusa bu konuyu keşke yapabileceklerini anlatsa :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
106gti bursa team da mı?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
AZİZ BENİM ARKADAŞIM SENİN DEDİĞİNİ YAPTI YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ADANA DA ARABA 10 NUMARA OLDU İSTERSEN SANA TEL VEREBİLİRİM KONUŞ SORUCAĞINI SOR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |