![]() |
|
JANT DÜZELTME,ZIMPARA VE BOYA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caster21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2013 Saat 18:37 |
ARKADAŞLAR ANKARA İSKİTLERDE BİYER BULDUM 14 İNCH 4 ADET JANTIMI GÖSTERDİM TAMAMEN ZIMPARALARIZ ÇİZİKLERİ GİDER İSTEDİĞİN RENGE BOYARIZ KISACASI JANTLARINI İLK HALİNE GETİRİRİZ FALAN DEDİLER JANT HASTANESİMİYMİŞ NEYMİŞ 150 TL GİBİ DE Bİ FİYAT'A YAPIYOLAR. VARMIDIR DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ UYGULAMA YAPTIRAN ACABA OLUYOMU ESKİSİ GİBİ VARSA YAPTIRANLAR DENEYİMLERİNİ PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM,TEŞEKKÜRLER... HERKESE KAZASIZ BELASIZ GÜNLER.
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel yapan yerler var duyduğum daha önce yaptırmadım ama iyi bir yerse sıfır gibi yapıp veriyorlar ortalama işçilik süresi 48 saat diye biliyorum...
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
fiyat iyiymiş yaptırırsan sonuçları yazmayı unutma...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat süper
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ben yaptırdım gayet güzel oldu zımpara - astar - macun - boya - vernik olmak üzere 5 aşamadan geçtikden sonra en az 8 saat vernik kuruması beklendikden sonra takmaya hazır hale geliyor bir günde çıkar 48 saat uzun bi süre... fiyat aralığıda işçiliğine göre değişir. jantın işçiliği basit ise eğer 120 - 150 arası bi fiyata yaparlar...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kardesim bu islemlerin hepsini 150'ye yapıyorlarsa ben sana göndersem benimkileri de yaptırsan. :) Hahaha ben daha yeni düzeltmeye sadece 130 lira para harcadım, malum tum ilcenin yer altı calısması vardı, 307 ile off road yapıyorduk.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hocam istanbulda olsanda gelsen yardımcı olsam sana ben 120 liraya komple pasta cila yaptırdım + dört jantı yukarda dediğim gibi ayrıntılı olarak boyattım. :) gerçi bende esnaf indrimi oldu ama gel sözüm olsun aynısnı sanada yaptırırım :) ![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Cok tesekkur ederim. :) Hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
saolasın hocam.. yalnız jant boyatıcak arkadaşlar şuna dikkat etsinler boyattıkdan sonra tamirciye ve özellikle lastikcilere gittiğinizde lastiği sökerken ve bijon anahtarını bijonlara sokarken 4 gözünüz üstlerinde olsun bazı arkadaşlar dikkat etmiyor direk lastikle kavga ediyor sanki benim bijon yerine tecavüz eddiler :) sıfır boya olduğu için çabık mahvoluyor :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |