![]() |
|
uyarı sesi !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 11:33 |
Selam Arkadaşlar,
Dün ve ondan önceki gün arabanın ne zaman kontağını çevirsem bir uyarı sesi geliyor.. Göstergelerde Hiç bir ekstradan lamba yanmıyor ve ekranda da herhangi bir yazı çıkmıyor.. Benzin var, hararet normal, kapılar kapalı yani anormal bir durum yok.. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ??
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gösterge ısıklarıda sıkıntı olabilir diyecegim fakat arabalarımız da gösterge ısıklarını yakacak bir durum olsa ekranda da yazıyor. Herhangi bir aksamı otomatikse ve acıksa o da ekranda yazar. Ses kontagı acınca mı geliyor, marsa basınca mı?
|
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kontağı açınca , bir yada 2 kez ötüyor sonra ses yok..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ses var görüntü yok ise aracı bilgisayara baglamak lazım diye düsünüyorum. Ama önemli bir sey degildir umarım. Peugeot'nun her zaman ki kücük elektronik sorunlarındandır.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kumanda pilini değiştirmeyi bi deneyin, yakın zamanda değişmediyse.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ekranda lamba yandı diye anladım yanlış anlamadıysam hangi lamba yanıyor.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
herhangi bir lamba yanmıyor ve yazı da çıkmıyor.. Pazar günü 3 farklı yere gittim yani 3 kere marşa bastım..Sadece 2. kerede aynı sesi verdi ama yine hiç bir ibare yok, çok tuhaf ve sinir bozucu !!!
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam şunu bi deneyim aracı kumandadan değil kapı kilitlerinden manuel kilitleyin sonra tekrar manuel açın ve kontağı çevirin bakalım öyle uyarı verecekmi?
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
benim aracımdada var.. otomatik far sensörüm açık olduğu için yapıyor aracınızda far sensörü veya yağmur sensörü açıksa o yüzden ikaz veriyor olabilir
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
İyi de her daim açık, kapattıktan sonra o sensörlerin otomatik olması ne anlama geliyor.. Ayrıca nasıl kapatılabilir, mesela far sensörü zaten sıfır konumunda park konumuna gelince, sensör devreden çıkıyor.. ya da çıkmıyor mu ?
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
zerzevat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2013 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Herhalde benzin ışığı yandığı için gelen uyarı sesi değildir?? gözden kaçma ihtimaline karşın yazayım dedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
yo yo değil...
|
|
Kapkara |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Kumanda pili zayıfken anahtarı geçirince uyarı amaçlı 1-2 defa araba bipler diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Ok.. Zaten başka da bir şey kalmıyor..
|
|
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |