![]() |
|
spor yay takıldı titreme başladı(çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2013 Saat 09:01 |
arkadaşlar 3gün önce 307 me spor yay aldım ve taktım yanlız 70 i geçince acayıp derecede tıtreme yapıyordu rot ayarına götürdüm hiç bişey olmadıgını söylediler direksiyonda tıreme falan yok ama arabanın kasası komple sallanıyordu çözemediler akşam lifte alıp akısları söktüm sah tarafın sanzuman tarafı catırtı yapıyodu söktüm icerisinde bir yay var o kırılmış söktüm düzeldi o yayı nerede bulabılırım paylaşmak istedim teşekkürler
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim aynı olay benim başımada geldi eger askis lalerinin içindekileri diyosan ben normal bi cıvata yay satan bi acentadan buldum ve taktım bu arada tokatlımısın sende :)
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tokattayım siz :) o yayı nerden bulacam bilmiyom sen kimden aldın
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bir arkadaşımdada aynı sorun olmuştu yay taktıktan sonra araba vites koluna kadar titriyodu zamanla 1000 km sonra felan düzeldi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
bizim sorun cözüldü şükür aks yayı kırılmıştı suan bi sorun yok ama yayı bulamıyorum
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tokattın ilçesindeyim normal bi acetandada aldım merkezde örükçüoğlu var ona baktın mı
|
|
![]() |
|
baktım onda yok olmasada bişey olmaz dediler ama bakıyom yınede
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
arkadaşlar aracı bastıkdan sonra bir dünya ses çıkıcak kusura bakmayında eşşeği süren ossuruğuna katlanır benim aracda tık ses yokdu ama bana bi dünya ses geliyor :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
yok kardeşim bizim eşşek osurmuyo:) ses falan su anlık ilerde olur bilmiyom tokata yol yok zaten
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |