![]() |
|
ayarlanabilir amerikan park |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 22:51 |
bugün yeni ayarlanan amerikan park aldım araç 206 takmak için ustanın teki 50 tl istedi bunu ben kendim takamazmıyım zor bişey mi ?
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz elektrik bilgin varsa takabilirsin.mesela ben çiftli ampul alıp kendi park ampulumu yapmıştım.
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Dün internetten park modülümü satın aldım fakat 206+ için montajı nasıl yapılır, püf noktaları nedir araştırma yapma fırsatım olmadı. Ben de bu konu hk. yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu ürünlerin yanında montaj kılavuzu yok mu ?
Mümkün muhtemel 3 kablosu vardır. Siz sizin sinyalin kablosunu keseceksiniz. Bir tarafına modülden çıkan bir kabloyu diğer tarafına bir diğer modülden çıkan kabloyu bağlayacaksınız. Diğer kalan ucuda park lambasına bağlayacaksınız bu kadar. |
|
![]() |
|
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Alicilik anlatım güzel de Kablo nerde :D
En iyisi işi ehline götürmek...
|
|
45 YB 3163
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Biraz el yatkınlığı şart tabiki ama mükemmel zor bir işlem de değil. Her ihtimale karşı kutup başını söküp yapın işleri. Modül ben almadım kullanmadım ama arkadaşlardan görüdğüm kadarı ile 3 kablo çıkışı var üzerinde. Bu kabloların rengine göre konumu şemasında olması lazım yoksa rastgele takılmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |