![]() |
|
SES BENİ ÇILDIRTACAK...:)))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sametbeder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sametbeder
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2013 Saat 19:01 |
Arkadaşlar Merhaba ....
2004 Model 307 XR aracım var... Şu son bir haftadır iki problemle karşılaştım...Birincisi arabada motor bölümünden gelen ilginç ve bir o kadar da can sıkıcı bir ses var... Devamlı ve gaza bastıkça artan "tırrrrrrrrrrrrr" diye bir ses... Zaman zaman artarak devam ediyor ve bazende azalıyor... İkinci olarak araç durduğunda yada ışıklarda falan beklerken aşırı derece sallama yapıyor...Olduğu yerde titreme yapıyor...Sanki rolanti düşükte stop edecekmiş gibi...Ama bunu devamlı değilde belirli aralıklarda yapıyor... Sizce sebepleri ne olabilir????
|
|
![]() |
|
SoSRiQuO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana Ateşleme ile ilgili bi sorun olabilir gibi geldi LPG varmı araçta?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
lpg varmı ve trigeri nezaman değiştirdin?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yag seviyesi ne durumda? En son ne zaman bakimlar yapildi?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
+1
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
gaza bastıkca artan ses nasıl bısey tırr derken :D bendede metal surtme sesı gıbı bı ses vardı trıgerın gergı rulmanı kendı kendıne fazla germıs actık degıstık rulmanı vıdeo felan cekebılırsen daha yardımcı oluruz
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
sametbeder ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sametbeder
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok araç dizel ... LPG yok... Bakımları konusunda fazla hassasım ... Sese gelince evet aynen tırrrrrrrrr :))))) diye cıkıyor pervaneye kablo değerde bir ses çıkar ya aynen öyle... Bugünde kemer ışığının yanındaki sarı ışık çeşme gibi olan varya:))) o yandı... İyice bunaldım...
|
|
![]() |
|
atesoyuer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı atesoyuer
![]() ![]() ![]() ![]() |
trigerden geliyordur bence bendede aynı sıkıntı var ve gösterdim triger seti değişilcek ama suan masraf yapamıyorum
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Belki herhangi bişey gevşemiş olabilir gaza bastıkça titreşimden dolayı ses yapıyordur :) iyi düşün güzel düşün :) Rölantide beklerken yaptığı sorunda benim benzinli 106'da boğaz kelebeği idi sanırım ismi orayı temizledikten sonra canavar gibi olmuştu, ama dizelde var mı aynı muhabbet bi fikrim yok..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ozyvet ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Lambda sensör arızası gibi. Araç yakıt oksijen oranını ayarliyamiyor gibi. Hata koduna bakılmalı bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |