![]() |
|
Çin malı araç |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2013 Saat 22:45 |
||
Arkadaşlar bu araçlar hakkında bilgisi olan binen duyan fikri olan var mı? Valla bazıları güzel duruyor. Hemde bu paralara bu modelde bu km de çok çekici geliyor. Hele ki gelly emgrand.
Ama öte yandan da çoğunun km çok düşük acaba çok mu kötü bu arablar? Çarpışma testlerine de baktım ama daçiadan renodan fiattan daha da kötü değil bence. Linkler (Güzelden çirkine :) |
|||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bu iş aynı çin malı motosiklet gibidir kesinlikle uzak durulmalı...
|
|||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
ABİ GEL SANA ŞAHİN ALAK DAHA İYİ :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
||
Durum o kadar kötü yani :) Hiç mi gideri yok :)
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Geçende Arkadaşın Yeni Aldığı Geelye Bindim ( Emgrand Değildi ) Dıştan Zaten Kötü Ama İçine Bi Oturdum Kendimi Tabureyi Oturmuş Gibi Hissettim :)
Araçlar Hakkında Pek Bilgim Yok Ancak Bunlardan Dış Görünüş İtibari İle Alınacak Tek Araç Emgrand :)
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
KATILIYORUM ONDA BİRAZ KONFOR VAR HATTA FAZLASIYLA VAR AMA GENEDE NE BİLİYİM O FİYATA O KONFOR İNSAN BİR DEĞİL BİN KEZ DÜŞÜNMESİ LAZIM :)
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
||
üniversitede birinde var bu araçtan 25000'de baskı balata bozulmuş. garantisi var. garanti dışı kullanıcı hatası sayılmış sen düşün artık...
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
araçlar nasıldır bılmem ama ne piyasası olur ne arzası bulunur bunların ben öyle düşünüyorum .Tamam bir ucuzluk var piyasaya göre ancak okadar da ucuz değil fiyatları örneğin bir 30 Bine bir çok lüks araç alınabılır ıkıncı elde olsa.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
||
Bence uzak durun derim. Allah korusun çarpışma testi ne olursa olsn trafikte güven olmaz , kalite düşük olduktan sonra gerisini siz düşünün.. Zaten bir çoğu piyasadaki model araçların çarpık tipi gibi duruyor :D
|
|||
308 VTI // 2009
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Geely denilen marka zaten piyasadaki arabaların kolpasını yapan dünyanın en sevilmeyen araba markasıdır.Birebir kopyasını yaptığı araçları sadece Çin' de satabiliyor Yurtdışına çıkaramıyor. İlanlardaki araçlar sanırım kopyasına en az benziyen araçlar (yurtdışında satışı serbest olan). Adamların mantığı al kardeşim ben sana M3' ün aynısını yaptım vatandaşımsın kullan ülkende ucuza mantığı. Çin süpergüç olduğu içinde kimse adamların yaptığı bu tip işlere karışamıyor.
|
|||
![]() |
|||
||
kullanan ya da binen, yakınlarından kullanan yok galiba. kullanmayan blmez. tata mesela çok uygun araçları var ama parça işçilik ateş pahası. Koskoca anlarada bi tane servisi vardı bizim bildiğimiz, doğru düzgün ustası yoktu. Hatta adamın bir sw tatanın arkasına sakın bu arabadan almayın yazmıştı vs :)
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
tatanın arkasına bu arabadan almayın mı yazmıştı uheuheuheueh
![]() |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Geely e 30 Bin Vereceğine GİT Cherlovet Cruze Al ( Konforu Açısından Bilgim Olmasada Daha İyi Olduğu Düşüncesindeyim )
|
|||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
ben bunları iran arabası olarak biliyodum :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
:) ben ikco yu iran arabası diye biliyorum. Hatta üzerinde de 307 motoru var diye duymustum. Bi ara burada herkes samand alma yarışına girmişti. Ağrıda.
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
Bende aynen senin gibi düşünürüm :) ama merak ettim ya kullanan bilen varsa diye. Ben hiç denk gelmedim. Ama bu arada emgrand da harbi güzel onu ayrı tutuyorum :)
|
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
||
Linkini buldum. Bu arabadan almayın :) yazıyo |
|||
Atiker lpg |
|||
![]() |
|||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
||
+1 çin maili veya içinde çin olan hiçbirseyi kesinlikle tavsiye etmem çin mali motorsiklet bayiligi yaptim çok basim agridi hiç gerek yok bencede SAHIN daha iyi :D
|
|||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |