![]() |
|
Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 02:56 |
Aracım 206 1.4 X-Line Benzinlidir.
Bayramda köye giderken depoyu fulllettim, 225 liraya 46 litre doldu.4litre önceden varmıştı.Kilometreyi hatırlamıyorum ama bir depo benzinle 550 650 kilometre arası bişi yakıt tükettiğimi biliyorum.LPG taktırmadım.muanesinide 3 hafta önce yaptırdım :/ Benzinle baş edilmiyor.20 liralık attırıyorum 53 kilometre geziyorum, sonrası biter diye bir 20lik daha atıyorum... -Araç çokmu yakıyor 20 liraya 55 kilometre dersek ? -Sizce lpg taktırmalı mıyım? |
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80lpg 20 lirada benzin ile yaklaşık 400 km yapıyoruz %30'u şehir içi diyelim, atiket mevcut açıkcası bazen lpg bulamayınca benzin atayım diyorum ama sanki benzini içiyormuş gibi geliyor 1.4
|
|
![]() |
|
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ediyorum ilginize. kesinlikle lpg taktırma kararı aldım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 benzinli araçlar motorlarda eski sistem olduğu için şehir içi 8-10 lt arası yakması çok normal.
Arabalar çok yakmıyor benzin pahalı. 20 tl ye 4 lt benzin geliyor aracınızın yakışı normal.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |