![]() |
|
Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 02:56 |
Aracım 206 1.4 X-Line Benzinlidir.
Bayramda köye giderken depoyu fulllettim, 225 liraya 46 litre doldu.4litre önceden varmıştı.Kilometreyi hatırlamıyorum ama bir depo benzinle 550 650 kilometre arası bişi yakıt tükettiğimi biliyorum.LPG taktırmadım.muanesinide 3 hafta önce yaptırdım :/ Benzinle baş edilmiyor.20 liralık attırıyorum 53 kilometre geziyorum, sonrası biter diye bir 20lik daha atıyorum... -Araç çokmu yakıyor 20 liraya 55 kilometre dersek ? -Sizce lpg taktırmalı mıyım? |
|
![]() |
|
Ssedo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80lpg 20 lirada benzin ile yaklaşık 400 km yapıyoruz %30'u şehir içi diyelim, atiket mevcut açıkcası bazen lpg bulamayınca benzin atayım diyorum ama sanki benzini içiyormuş gibi geliyor 1.4
|
|
![]() |
|
vodkaburnblue ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vodkaburnblue
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ediyorum ilginize. kesinlikle lpg taktırma kararı aldım.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 benzinli araçlar motorlarda eski sistem olduğu için şehir içi 8-10 lt arası yakması çok normal.
Arabalar çok yakmıyor benzin pahalı. 20 tl ye 4 lt benzin geliyor aracınızın yakışı normal.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |