![]() |
|
Peugeot Amblemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2013 Saat 20:52 |
|
Arkadaşlar bagaj kapağımın üstündeki aslanım düştü (yaklaşık 2 aydır)
![]() ![]() Düzenleyen dogan106 - 29 Ekim 2013 Saat 20:53 |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Linke bi göz Doğan bence gayet başarılı olmuş, bende aynısı motor koruma kapağına yapmıştım, kimse anahtarlık olduğunu anlamamıştı. Orjinal amblem 80-90 TL civarında.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
ABİ GELİYİMDE Bİ ARA BENİM BAGAJ KAPAĞINADA YAPALIM SİLİNDİ BENMKİDE :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Anhtarlık bul bitane yapalım, bide şu mesajları küçük harfle yaz :)
|
||
![]() |
||
|
Aynen hacım. Serkan abi bu hususta organizasyonunu bekliyoruz:)) Bu arada şimdi bakıyorum linke çok saol
|
||
![]() |
||
|
Serkan abi bu arada linke baktım. 3 ay önce mutfak için raf alıpta 2 çivi çakıp rafı takamayan adamım ben:D böyle bi el ayarı isteyen işten başarı ile çıkmam imkansız. Birde düşen logonun yerinde sarı-kahverengi arası bi renkte yapıştırıcı gibi bi madde var onuda çıkarmam lazım yarın ona bi yoğunlaşıyım önce. Detayları özel mesajdan devam edelim
|
||
![]() |
||
|
Kolay bi uygulama gibi ama şimdi mobilden tekrar bakmaya üşeniyorum sabah bi daha göz atayım bakalım :) Cümleten iyi geceler.
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
iyi geceler abi... :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |