|
Peugeot Amblemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2013 Saat 20:52 |
|
Arkadaşlar bagaj kapağımın üstündeki aslanım düştü (yaklaşık 2 aydır) acil bi tane bulup yapıştırmam lazım fakat şöyle farklı orjinal bişey istiyorum. Tavsiyelerinizi rica ederim şimdiden teşekkürler
Düzenleyen dogan106 - 29 Ekim 2013 Saat 20:53 |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Linke bi göz Doğan bence gayet başarılı olmuş, bende aynısı motor koruma kapağına yapmıştım, kimse anahtarlık olduğunu anlamamıştı. Orjinal amblem 80-90 TL civarında.
|
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ABİ GELİYİMDE Bİ ARA BENİM BAGAJ KAPAĞINADA YAPALIM SİLİNDİ BENMKİDE :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Anhtarlık bul bitane yapalım, bide şu mesajları küçük harfle yaz :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen hacım. Serkan abi bu hususta organizasyonunu bekliyoruz:)) Bu arada şimdi bakıyorum linke çok saol
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Serkan abi bu arada linke baktım. 3 ay önce mutfak için raf alıpta 2 çivi çakıp rafı takamayan adamım ben:D böyle bi el ayarı isteyen işten başarı ile çıkmam imkansız. Birde düşen logonun yerinde sarı-kahverengi arası bi renkte yapıştırıcı gibi bi madde var onuda çıkarmam lazım yarın ona bi yoğunlaşıyım önce. Detayları özel mesajdan devam edelim
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kolay bi uygulama gibi ama şimdi mobilden tekrar bakmaya üşeniyorum sabah bi daha göz atayım bakalım :) Cümleten iyi geceler.
|
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
iyi geceler abi... :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |