|
acil şanzıman dişli |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 18:45 |
dün akşam küçük bi tıkırtı ardından 2. vitese atarken arabanın kilitlenmesi sonucu gece yarısı çekici maceramız sonunda
aracımın 2. vites dişlisi ve pirizdirek dişlisinin sıyırmıs oldugunu ögrendim aracım 2001 model 1.6 motor 16 valf 110 beygir 307 motor tabir edilen motordur acilen parçalara ihtiyacım var sıfır tercih ettim ama ustam ötme yapacagını söyledi 2. el uygun bulabilirsem kargo para detayları için telim 0533 261 40 99 kardeşim memur son çare yarın tatilinde ankaraya numunelerle göndermeyi düşünüyorum bulabilecegim adresler çok işime yarar ayrıca 3 satır ekran orjinal jantları ve orjinal ön yaylarınıda almayı düşünüyorum ankara 220 km birde orada dükkan dükkan biladeri uğraştırmayalım :) Düzenleyen kursat611 - 28 Ekim 2013 Saat 19:49 |
|
kursat611
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
yıldızda yunus emreden bulduk 200 lira
|
|
sosyete_60
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
|
HAYIRLI OLSUN |
|
kursat611
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
|
sagol bu pejoda büyük şehirde olmazsan her parçası sorunlu oluyor bide benim gibi ithal almıssan al başına belayı bakım olsun onarım olsun parçayı götürmeden yenisini aldıgım çok nadırdır
şanzıman bile farklı çıktı :) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |