![]() |
|
İzmir Autoshow |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 16:46 |
Merhaba arkadaşlar.
Dün İzmir Autoshow a gitme fırsatım oldu. Çok keyif alamadım gerçi çok basit geldi. Fuarda klasik otomobiller bir de KIA nın pro cee'd GT arabası çok ilgimi çekti. KIA'nın son zamanlardaki atakları ilgimi çekiyordu zaten.. Aşağıdaki bağlantıda çektiğim bir kaç fotoğraf mevcut.. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2008 Nasıldı Emrah beğendin mi? Resimler için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
EMRAH SAAT KAÇTA ORADAYDIN BENDE DÜN ORDAYDIM KARŞILAŞMADIK YAA ..
EWET PRO CEED BENİMDE HOŞUMA GİTTİ AMA KONSOLDAKİ EKRANI ÇOK KÜÇÜK OLMUŞ ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
araba fuarı açtık mı açtık olmuş sadece, değmez bence.. merso CLA beyaz ve E-coupe kırmızı en ıyılerı onlardı.. peugeotta 208GTI 10no, 2008 ufak crossover:) BMW x3 gıbın.. ınsan beklıyo yollarda fazla gormedıgımız araçlar.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
4-5 sene önce gittiğimde doyamamıştım fuarı gezmeye, şimdi ilk günü gittim fuara fakat hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..Resmen galericiler sitesi gibi olmuştu 1-2 model dışında yenilik adına bişey yoktu.. Dediğiniz gibi Kıa Ceed modeli güzeldi, mercedes modelleri hoştu.. Onun dısında çok sönüktü...
Ayrıca Hyundaı standı sizinde dikkatinizi çekmiştir belki :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
aynen açtık mı açtık olmuş başka birşey değil..
2008i ben beğendim çizgileri güzel.. abi ben 12-1 arası ordaydım sanırım. pro ceed iyi hoş ama 70bin diyolardı sanırım bilemedim KIA sonuçta.. Hyundai standı başarılıydı dikkatimizi çekti tabii ki :))
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
70 bin biraz fazla geldi banada..Fıat Freemont inceledim açıkcası pek beğenmedim malzeme kalitesi düşük seviyede..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Resimler için Teşekkürler, burda öyle şeyler olmuyor malesef.
ayrıca 29ncu resimdekilere bittim. (2sinede) :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ama benim bebeğim son 2 foto. tek olsa da yeter
|
|
![]() |
|
Aziz hocam çok şey kaçırdınız :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |