![]() |
|
ÇOK HUZURSUZUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2013 Saat 15:45 |
|
arkadaşlar ilk önce merhaba. içimi huzursuz eden bir konu var. 206 aracımdan çok memnunum . motorum sıfır yapılmış enjektörler turbo hep yeni ön takım yeni yalnız kilometrem 223.000 oldu neredeyse. bu kilometrenin bu şekilde yazması beni çok huzursuz ediyor. ilerde bu bana olumsuz bir şekilde yansırmı bilemiyorum. ne yapmamı önerirsiniz.
![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tuşa bir kez bas sayaç açık dursun. 1000kmde 1 sıfırlanır :D
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
benimde 150 bin de...açıyorum sayacı öle kalıyor..hatta artık km ye bile bakmıyorum..Çünkü araba halan turp gibi..ilk zamanlar bende de böyle korkular vardı..zamanla geçer.arabanı seviyorsan seni üzmüyorsa hiç kafaya takma..kıçı kırık tofaşlar kim bilir kaç yüz binde bir sıfırlanıyordur ama halan kullanıyorlar..
Düzenleyen korkusuz202 - 28 Ekim 2013 Saat 16:17 |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motor yapıldıktan sonra km sıfırlanmadı mı ?
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Motorun sıfır yalmışsa neden huzursuz oluyorsun ki?500.000 e kadar devam :) Bakma bile. Önemli olan aracına bakman. Sıkıntı nasıl olur: Gzel memleketimde 3 - 4 yaşındaki arabalar da 120 - 160 bin km civarı on yaşındaki araba da 20 yaşındaki araba da. Güler misin ağlar mısın. Eniştem avrupada merco sattı 560.000km orada km sorunu yok düşürme derdi yok. Şimdi kim gavur diye sorası geliyo insanın :)
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
ben aracımı almadan önce çok araştırma yaptım, 40binde 70binde 100binde her periyotta araçlara baktım. Bu araçları da kullandım. rampalarda, seri hızlanmalarda, yol tutuşunda hepsini gözlemledim. ama şuan kendi aracımı bu araçların yanına çektiğimde, hem görsel olarak hem performans olarak inanın gözüm dahi görmüyor hiçbirini. sırf km 40bin diye araç iyi olacak diye birşey yok. bakımı düzgün ve zamanında yapılan, hor kullanılmayan, gerektiği gibi kullanılan herşey her zaman daha iyidir benim şahsi fikrim. motorun ömrü kullanıcıya bağlıdır.
|
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
netteki ilanlara bakin hic 300-400 binde qrac yok gibi. Sanki bu arabalar 200 binden sonra buhar olup gidiyor.
![]() |
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
hocam göstergeye değil kaputun altına bakın...
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Km ye göre birşey yok bence düşürme gibi bir işlem yapmayın hem kendınızı hemde bir başkasını aracınızı satarken kandırmamış olursunuz önemli olan arabanın mekaniği ve motoru gerisi hikaye araçta sorun yoksa km nın neyi gösterdığının ne onemı var ancakk bızım piyasada bazı şeyler boykotludur özellıkle 200 Bini devirmiş aracı kımse satın almak ıstemez yenı motor olsa bıle altında ılla bırşey aranır ıstesede fıyatı ona göre olur bu bır gerçek ne yazıkki.İlerde satarkende sız fıyat konsunda bırşey yaparsınız bırazda sabırlı olup araçtan halden anlayan bırısı denk geldığınde gayet guzelde satarsınız aracınızı sıkıntı olmaz dıye dusunuyorum...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
sağolun arkadaşlar. zaten kilometre düşürme gibi bişe düşünmedim. sadece bu konuyu sıkıntımı paylaşmak istedim
![]() |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
piyasadaki bir çok aracın km si sizinkinden yüksektir.ama baksan hepsi 100.000 civarında takılı kalmış araçta sorun yoksa arıza çıkartmıyorsa varsın 500.000 olsun
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
![]()
AYNEN
![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bence kesinlikle geri sardırma.
*Bi arkadaşımın reno cliosu var 2000 model 380.000' de (ilk sahibi) suanda maşşallah taş gibi hala. *Geçen bi taksiye bindim fiat albea 2005 780.000' deydi ama taksici bakımlarını zamanında yaptırmış araba hala gidiyor.. *Arkadaşların dediği ''hocam göstergeye değil kaputun altına bakın...'' bende aynen katılıyorum * Son olarak canlı örnek olması açısından alttaki linke bak kim der bu araba 600.000' de.. Düzenleyen dogan106 - 30 Ekim 2013 Saat 00:40 |
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
|
bana sorarsanız km ile oynamanın zararı var faydası yok.
kullanırken de sağdaki son haneyi görmeyiverin yahu ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |