![]() |
|
Acil Yardımcı Olun Lütfen..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 23:29 |
Arkadaşlar 29.09.2013 tarihinde 82km/hız ile Yalova'da radara girdiğim için 340TL ceza yemişim. Cezayı evime tebliğ ettiler 25.10.2013 Tarihinde. Benim bu cezaya itiraz etme hakkım varmıdır ceza neredeyse 1 ay sonra geliyor evime. Son olarak radar cezası bu kadar yüksek midir hayatımda yediğim en yüksek ceza 140TL idi yine radardan ama bu kadar yüksek bir ceza normalmidir sizce ne yapmam gerekiyor?
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 1 ay önce girdim radar 82 km ile radar.hız limiti 50 km imiş.Senin radara girdiğin yolun hız sınırıda muhtemelen 50 km dir.Banada 340 lira yazdılar
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
ne kadar aşarsan hız sınırını o kadar çok kütletiyorlar
|
|
trafik kurallarına uyun
|
|
![]() |
|
Lion King ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Lion King
pekı ıtıraz hakkım yokmudur? yanı ceza 29.09.2013'de yazmıs radardan bana ulastıgı tarıh ıse 25.10.2013 ıtıraz etsem ıptal edılebılırmı?
|
|
Meraklısı değil hastası
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
El mecbur ibrazdan sonra galiba 1 ay içerinde mi ne ödediğinizde %75ini ödüyorsunuz. Sonrasında itiraz edin ama kapılarda caydırıcı ibareler yazıyor esasında 20 gün lafı dönüyor. Siz yine de itiraz edin.
Ben 3 ceza için itiraz ettim. Sonuç bekliyorum. Daha araba 1 haftalıkken 70lik yerden 109la radar yedim o da öyle bir yolki normalde 160-170 gittiğim 5 şerit bir bağlantı yolu (anadolu bulvarı ankaralılar bilir) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
itiraz ederken biraz abartın olayı ben değildim itiraz sürem geciktirilmiş v.s. şeklinde.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ankarada konya yolunu 90 felan yapıcaklardı guya olmadı heralde 70 kaldı gene :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Aslında şehir içinde her yerde hız limiti 50kmh dir. Ama trafiğin yoğunluğunu engellemek amaçlı karayolları bazı uygun yollarda bu 50kmh lik sınırı 50+20 olarak 70kmh a çekmiştir. 50+40 olayı tamamen geyiktir karayolları veya trafiğin böyle bir çalışması olmadı. Okulların başlaması ile 50+32 olaraktan 82 sınırı düşünüldü ama o da henüz uygulamaya alınmadı. |
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
itiraz eskidendi kardesim simdi paşa paşa alıyolar acımadan varmı yokmu diyen olmaz bu hükümette
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
geçenler haberlere çımıştı avukatın biri beyan tarihi 10 günü geçtiği için trafik para cezasını ödememişti. şimdi emsal teşkil etmez mi bu olay. |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |