![]() |
|
aciil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 14:47 |
arkadaşlar Peugeot 307 2004 model xt benzinli aracımın kış bakımı filan için aracımın şarz ve marş dinemolarına baktırdım yalnız ondan sonra aracımın gösterge panelinde ilk çalıştığında stop stop diye uyarı veriyor abs lamsı yanıyor sonra sönmesi kesiliyor ilk çalıştırmalarda oluyor ama ikinci sefer çalıştırayı aynı hatayı vermıyor servisi aradım şarz dınemosu aşırı şarzlama yapıyor dedi ölçtürdüm 14.2 volt çıkıyo kimi ustaya sordum araç yağ soketi var şarz dınemosunun orda ona bakın diyor işin içinden çıkamadık yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
inandugcar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inandugcar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bölümde mesajınıza cevap alamazsınız hocam.
|
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş haklı konuyu ustaya sor kısmında açmanız gerekiyordu
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
nereya yazacağım peki
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
bilmiyorum arkdaşlar nası yapacagım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu ilgili bölüme talınmıştır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
yok mu bana yardımcı oalcak bi arkadaş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |