![]() |
|
kapı yalıtımı yapıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
radikalsovalye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı radikalsovalye
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2013 Saat 11:02 |
|
slm arkadaslar 206 2000 model aracımın arka ve ön kapı yalıtımı yapıyorum bitince paylaşacağım
Düzenleyen radikalsovalye - 27 Ekim 2013 Saat 15:43 |
||
206 1.4 prencesse
|
||
![]() |
||
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merakla bekliyoruz hocam, arabada canımı sıkan tek şey kapı gıcırtısı ve ses alması
özellikle detaylı resimleri paylaşırsanız sevinirim Ben de fitilleri değiştirecektim, tuzlu geldi içine boru döşemiş bazı arkadaşlar. ben de sanayiden serum borusuna benzeyen mazot boruları vardı, aldım güzelce fitile geçirdim. ancak kapı dışarda kaldı, fitil şişkin kaldı, söktüm. fitil değişimi ve yalıtım yapacağım en kısa zamanda kolay gelsin diyelim size
Düzenleyen osmntskn - 27 Ekim 2013 Saat 16:50 |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kapı gıcırtısı için her yöntemi(yağlama,pas sökücü vb.)denediysen en son çare kapı gergisini değiştirmen.Benimde ön şöfor kapısı gıcırdıyordu.Gergisini değiştirdiğim gibi sorunu halletim.Sadece gıcırtı değil...kapı zor açılıp kapanıyorsada sorun yine kapı gergisindedir. |
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bende bekliyorum iki haftasonunda tek başıma 4 kapıyı anca yapabilmiştim. Tabi aynı zaman da ses sisteminin kablolarını güncelledim fln.
Geçen bir arkadaş bindi araca ankara daki tek hoparlör tamircisi. Midin birinde sıkıntı var diye biliyordum abi bu arabadaki sesi sen nasıl başardım dedi :D dedim yalıtım var. Belli dedi tangırtı fln yok neyse o ses dedi.Tabi bass kapalıydı bassı açınca bagaj kapağı deli ediyor beni. |
||
![]() |
||
Sendman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: Manisa/SomA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
Benimde niyetim var ama ne kadar faydalı olur onu düşünüyorum...
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
kapı gergisini kaça değiştirdin sadece malzemeyi kaça aldın?
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
|
ben daha önceki aracıma yapmıştım çok faydasını gördüm kolay gelsin
|
||
krala adalet sorulmaz....
|
||
![]() |
||
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
|
307 ye yapmak istiyorum bende ne malzemesi kullanacaz bi paylaşsanız?
|
||
mrtoknctn
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |