![]() |
|
307 radyo sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
natsukow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 20:17 |
arkadaşlar herkese merhaba. yaklaşık 1 hafta önce 307 hdi comfort modeli aldım. ancak radyo sesi gidip geliyor.ha bu arada ses gittiğinde ekranda radyo frekansını ve radyonun gönderdiği iletileri görebiliyorum (ör: emniyet kemerinizi bağlayınız vs.). ancak bugün ekranda radyo ile alakalı bölümüm hiç göremez oldum. ses düğmesinden açma kapama yapmaya çalışıyorum ancak radyoya dair hiç bir belirti yok, üstelik menü ve diğer fonksiyon düğmeleri de çalışmıyor. daha arabanın acemisiyim.yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum..
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teybin soketi cikmis olabilir teybi cikararak kontrol edersin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
natsukow ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
hocam size zahmet o işi nasıl yapacağımı bir anlatabilir misniz?
|
|
![]() |
|
seduray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Forumda resimli anlatm var ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23014
|
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |