![]() |
|
gelen sess |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 00:12 |
hepinize iyi günler...araba düşük devirle kalktıgında veyaa durmaya yakın 2.vitesle kalktıgın sırada dinamo kasnağının o taraftan civ civ civ fgibi bir ses geliyorr ayrıa ayrıcaa boşa aldıgında devir yüksek oluyor ya durmaya yakın gene çok az bi şekilde bunu yapıyor sebebi nedir...krank kasnağı olabilir mii
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana triger kayışı gibi geldi. En son ne zaman değiştirmiştiniz? Benim de başıma gelmişti. Araçtan cik cik kuş ötüyormuş gibi ses geliyordu. Triger kayışı eskidiğinden miş.
Triger kayışı çok önemli bir parçadır. Araç hareket halinde iken koparsa çok büyük masraflara yol açar. Bence bir an önce bir ustaya göstermelisiniz.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Eternal_Chaos ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eternal_Chaos
Aynı sorun bende de var ama triger kayışından olduğunu zannetmiyorum. Çünkü triger kayışını değiştireli daha 12-13 bin km falan oldu.
Ben de merak içerisindeyim açıkçası, bir cevap bulabilirsek fena olmaz :) |
|
2006 206 1.4 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
V KAYIŞINDAN DIR, YADA V KAYIŞ RULMANINDANDIR. ARAC NEY?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
araç peugeot 206 hdi 2007 modell trigerle alakalı oldugunu sanmam çünkü trigeri değişeli 2 bin km oldu ayrıca ondan öncede vardı bu ses ve bu kadar değildi...bence ses krank kasnağından veya gergii bilyalarından geliyor...ama genede emin olmak için yazdım
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
kasnaktan kaynaklı ben değiştirdim 2 bin km sonra yine yapmaya başladı rulman bozuyor sanırım değişim yaparken rulmanla birlikte yenilemek gerekiyor olabilir
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
rulmanda ucuz bişi değilki ben baya bi uğraş sonucu sesi zor bela kesmeyi başardım nası yaptımı bende bilmiyorum ama kolay olmadı sıktım, gevşettim sonunda oldu :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |