![]() |
|
Ayna sıkıntıları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2013 Saat 00:12 |
Bugün yaşadığım çok kötü bir olay sonrası anladım ki kısa mesafeyi gösteren orjinal 307 aynam çok küçük kalıyor yetmiyor allahtan verilmiş sadakamız varmış da büyük bir kazayı atlattık diyeceğim şu ki sol aynam yine biraz daha iyi ama sağ ayna çok küçük alanı gösteriyor aracıma daha büyük alanı gösteren ayna takabilir miyim ankarada yardımcı olacak yerleri söyleyecek var mı ?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ORJİNAL AYNALAR TESTE TABİ OLDUKDAN SONRA TAKILIYOR DİYE BİLİYORUM! GENEDE KULLANMAK İSTERSEN F1 AYNALARINI KULLAN DİYİCEM AMA SENİNKİLER ELEKTİRİKLİDİR.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
307 nin her taraftan gorus acilari cok iyidir buna yan aynalarda dahil aynayimi iyi ayarlamamistiniz ne sorun yasadinizki.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun, ayna ayarını iyi yaparsanız çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, aracın arka çamurluğunu çok hafif görecek şekilde ayarlayın.
|
|
![]() |
|
SoSRiQuO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Aynanın orjinal olmama ihtimali varmı normalde rahat bi görüş açısı var orjinallerde ama sağdaki araç sağ arka camı biraz geçtiyse ve aranızya yan mesafe olarak 1 buçuk metreden fazla bi mesafe varsa kör noktada kalmış olabilir geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
hocam biz ona kör nokta diyoruz bu sorun en gelişmiş araçlarda bile mevcut bu sorun için kör nokta sensörü falan var yeni araçlarda ama bizim araçlarda bu işin iki çözümü var biri sürekli aynayı takip etmek ikinciside aşağıda geçmişolsun.
|
|
307 xsi 2.0 petrol
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bahsettiğiniz aynı zorluğunu ben de çektim. 3 günlük bir iş için ankaraya geldik arkadaşın 307siyle. araçta beğenmediğim bir sağ dikiz aynasıydı. çamurluğu göstermeyecek şekilde ayarlayarak bi nebze aştım onu. neden sol ayna gibi uç kısmı daha geniş açılı yapılmıyor bilgisi olan var mı?
beğenmediğim diğer şey de debriyajı biraz sert geldi. onun haricinde sevdim aracı. :)
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
bahsettiğiniz aynı zorluğunu ben de çektim. 3 günlük bir iş için ankaraya geldik arkadaşın 307siyle. araçta beğenmediğim bir sağ dikiz aynasıydı. çamurluğu göstermeyecek şekilde ayarlayarak bi nebze aştım onu. neden sol ayna gibi uç kısmı daha geniş açılı yapılmıyor bilgisi olan var mı?
beğenmediğim diğer şey de debriyajı biraz sert geldi. onun haricinde sevdim aracı. :)
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
dış yan ayna değilde..iç dikiz aynası öneririm.hem masrfata açmaz..ben bunun aynısı kullanıyorum bazen dış sağ/sol aynalara bile ihtiyacım olmuyor.Montajıda kolay sadece eski iç dikiz aynasının üstüne yerleştiriyorsun..
ÜRÜNÜ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLA |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
banada yolda giderken değilde geri parklarda ayna küçük geliyor sürekli ayarlamak zorunda kalıyorum
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
aynalar elektrikli sağ dikiz sorunlu bir tek benim ya gözüme küçük geliyor ya da gerçekten küçük sağ ayna ayarım kapı kolunu zor görecek bi biçimde arka çamurluğun ucu gözüküyor
olay da şöyle oldu en sol şeritten orta şeride geçecektim hızlıydım sinyali verdim ama en sağ şeritten düğün konvoyu ilerliyordu galiba birçok araç dörtlüler açık ilerliyor ve sağa tam geçiyorum derken bi anda yanımdaki broadwayi fark etmedim önce o da galiba sola yanaşıyordu sonra tamponunu görür görmez aynada direksiyonu sola kırmam bir oldu ve araç arkadan itiş bi araç gibi kaymaya başladı sol sağ sol sağ derken aracı zor toparladım elim ayağım titredi bayağı korktum yani allahtan verilmiş sadakam varmış şükürler olsun ki hiç bir kimseye birşey olmadı.. bi müddet otobanda bile olsa 90 ı geçmem galiba
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
307 yi ilk aldığımda ayna acısı görüş mesafesi küçüklüğü benide zora sokmuştu önceki arabamda (98 vectra) aynalar konusunda daha rahattım ama sonradan alıştım ankarada normal trafikte veya park ederken sıkıntı yaşamıyorum ama işin içine biraz hız biraz makas girerse o zaman aynalar yetersiz kalıyor ve ben eğilip bükülerek hareket ederek ayna kullanmaya çalışıyorum benim içinde 307 aynalar yetersiz kalıyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |