![]() |
|
307 XT KADRAN SORUNU!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyberturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyberturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 23:45 |
Merhaba Arkadaşlar Aracımı stop ettiğinde kadranlar belli bir süre sonra yani 3 sn sonra ani haraketle çok az kalkıp iniyor. bunun sebebi nedir başına gelep çözüm bulan var mı acaba? şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
![]() ![]() ![]() ![]() |
2010 renault kangoo kullanıyorum ne zaman aracı stop etsem gösterge 0 ın altına az birşey inip geri kalkıyor. Renault servislerine sorduğumda ise bunun normal bir şey olduğunu, Sorun teşkil etmediğini söylediler.
Düzenleyen Burak - 25 Ekim 2013 Saat 23:59 |
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normaldır hocam o herhangı bır sıkıntı yaratmaz..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
cyberturk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyberturk
![]() ![]() ![]() ![]() |
hakikaten enteresan bir durum değil mi daha önce hiç bir araçta görmedim ben böyle bir durum. Aracı stop edince titrek bir durum ortaya çıkıyor.:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |