![]() |
|
106 GTi Aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrstrockya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 16:43 |
Selam Arkadaşlar
Arkadaşlar kriterlerde artık değişiklik yaptım.106 Gti klima airbag olucak sunroff olur olmaz artık fark etmiyor döşemeler diri olucak kazasız olsun boya takıntım yok fiyattı ucurulmamış araclarla ilgilenebilirim. malum sitedeki aracları önermeyin lütfen bi coguna baktım eşte dosta olanlar lazım :) İyi Forumlar.
Düzenleyen mrstrockya - 22 Kasım 2013 Saat 18:33 |
|
![]() |
|
mrstrockya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
![]() ![]() ![]() ![]() |
maksimum 17.500tl ve sahibinden haric bildiginiz araclar varsa eger :)
Düzenleyen mrstrockya - 25 Ekim 2013 Saat 16:48 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://www.facebook.com/groups/201172203328043/?fref=ts
Kardeşim bu gruba üye ol, durum paylaş muhtemelen çıkar aradığın gibi bir gti.. Hayırlı olsun şimdiden..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
teşekkür ederim online ortamda geniş bi cevrem var saolsun o grupta arkadaşlarım benim için araştırma yapıyorlar zaten buraya konu acmamdaki amacım forum üyelerinin elinde varsa diye konuyu görünce belki satma düşüncesine kapılırlar diye yinede teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Rica ederim, bende 106 xr varken üyeydim o gruba, seninde konuyu görünce belki faydası olur dedim :) Bulursun inşallah gönlüne göre bir gti kazasız belasız binersin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Şipariş formunu sevdim bende bitane istiyorum. Mümkünse + olarak Siyak renk olsun :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
ben kazasız buldum siyah ama rengi ben beyaz bordo laci felan istiyorum olmazsa siyah alıcam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
isim vermiyim ama 106 gti piyasasına hakim insanlar yardımcı oluyorlar ellerinden geldikce
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
abi 106 da sarı fena yakışıyor yaa :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
konuyu güncelledim bilginize... acil arıyorum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abi 17.500' e 106 gti nasıl bulamadın ya
![]() |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Salih Abi Sanırım şu araçta ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bazi-asklar-cinsellik-icermez-142596203/detay ) senin tanıdığın 106 cılardan :D Bunu tavsiye etmiyormusun Arkadaşa ?
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
o dediginiz beyaz 106 için bana fiyat alırmısınız arkadas güzelligini yapsın size:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |