![]() |
|
Peugeot 206 uzaktan kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mstfylmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 14:34 |
Merhaba arkadaşlar,
3 Gün önce aracımın anahtarlarını kaybettim servise giderek tekrardan anahtar çıkarttırdım.Yalnız kumandalı anahtar Fransadan geleceği için 15 gün süre verdiler bende kumandasız olsun diye bu gün teslim aldım.Araçta merkezi kilit var ben bu kilit için kumanda sanayide yada oto kilit sistemi yapan her hangi bir yerde harici olarak yaptıra bilir miyim ? Bu konu hakkında bilgilerinize ihtiyacım var teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayide kumanda kabı satan yerler var.Onlar sana yardımcı olabilir.
Ben 206 kumanda kabını 50 tlye almıştım.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Evet Hocam oto elektrikçilerin şahin ve broadway tarzı araçlara taktıkları sistemden taktırabilirsiniz, orjinal kumandadan değil onların size vereceği yeni kumandadan aç kapa yaparsınız.
|
|
![]() |
|
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
hocam her adam yapamıyor bunu haberin olsun
benim akrabaya götürdüm üç tane alarm beynini yaktı yapamadı, sonra sağı solu araştırdı başkasına yaptırdık. bağlaması diğer arabalara göre birazcık zahmetli ama oluyor. 40 lira cihaz 40 işçilik verdim yedeği de var. süper oldu
|
|
![]() |
|
mstfylmz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Bilgiler icin cok tesekkurler.yalniz benim aracta merkezi kilit var ona gore kumanda kodlama yapamazlar mi ? Yoksa tekrar mi merkezi kilit sistemi taktirmam lazim ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Merkezi kilide dokunmuyolar hocam, ufak bi modül takıyolar o kadar, iki tanede kumanda veriyorlar.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Serkan hocam arkadaşın elindeki anahtar çipli mi ? Çipli ise ahantar kapı alıp çipi aktarması ile sorun çözülmez mi ? Bendede yedek anahtar var onu kumandalı yapmak istiyorum inş. olur :) |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Mesut Hocam, arkadaşın elindeki anahtarda sadece immobilizer çipi var, uzaktan kumanda devresi yok, dolayısıyla anahtar kabı alsa bile içine sadece çipi aktarır ve anahtar yine kumandasız olur.
|
|
![]() |
|
Aynen mecburen uzaktan kumanda kiti taktırmam gerekiyor.Onun içinde sanayiye gitmem gerek tahminen 80-100 tl arası bir masrafı var teşekkürler arkadaşkar :) Siz, siz olun anahtarlarınızı kaybetmeyin :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |