![]() |
|
km bilgisi ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 12:25 |
arkadaşlar meraba size bi sorum olacak bugün farkettim araç ruhsatımda eski muayne kağıdım yok ve ben aracı alalı 1 seneyi biraz geçti aldığım bilgilere göre eğer araç km si düşürüldüyse muaynee sıkıntı yaşayacağım ... aldığım adamada pek güvenmiyorum işin aslı aracımın km sini öğrenmek için tramere mesajda attım ancak km bilgisi gelmedi bu durumu nasıl öğrenebilirim ?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir iki farklı telefondan deneyin hocam, banada 3. Telefondan deneyince gelmişti.
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 farklı telefondan denedim ama nafile:/
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Başka plaka sorgulamayı denediniz mi?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Genelde çok sorgulatırım. çoğu araçta geliyor, çoğu araçta gelmiyor km bilgileri. Bunu öğrenmenin yolu bunun dışında zor. gidip bir muayene istasyonundan rica edeceksiniz de öyle iyi niyetli öyle melek yüzlü öyle yardım sever öyle iman dolu birini bulmak zor bu devirde :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
şasi numarasıyla sorgulama yapın ben arabamı almadan önce bi sefer gönderdim gelmedi sonra bidaha gönderdim ikinci msjdan bir süre sonra geldi.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ben C3'ü alırken kendi ve eşimin telefonundan gönderdim ikisibede gelmedi, sonra Burak'ın telefona geldi ama ıphone uygulamasından da bakmış olabilir. Görünce konuya yazar zaten
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
valla 2 farklı telefondan denedim 1. telefondan plaka olarak 2. telefondan şasi olarak sorguladım ancak 2 sindede sadece tramer kaydına ulaşabildim :/
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
yokmu başka bilgi sahibi oan arkadaş?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
Sorgulamayı nasıl yapıyorsunuz hocam, sadece plakayı yazıp 5664'e gönderin başına hiçbir şey yazmadan, yinede gelmezse yapacak bişey yok gibi
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
km bilgisi almak için şase numarasını göndermeniz gerekiyor.
Bu arada aracı aldıysanız bu saatten sonra düşürüldüğünü öğrenseniz ne yapacaksınız?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
trafik şubeden tanıdık varsa yardımcı olabilir
|
|
yavuz 206
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
trafik şubenin km bilgisini görebileceğini sanmıyorum
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |