![]() |
|
egzoz zırıltısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 11:29 |
üstatlar merhaba size sormak istediğim bir şey var 2000 model 206 xs kullanıcısıyım egzoz'un altındaki plastik contalar artık çürümüş araba lifte kaldırılınca çöpe atmıştım şimdi çok pişmanım çünkü aracım düşük devirlerde öyle bir ses yapıyor ki kafayı yememe neden oldu ve o plastik contaları bulamıyorum ankara da yardımcı olabilicek birileri var mı lütfen
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç mi bilen birisi yok
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
İVEDİKTE yaprak dönercisinin karşısındaki sokakta satılıyor ben ordan almıştım yada hiç bişey bilmiyosan yıldız a git bi çıkma parça bak
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim kusura bakma dayanamadım yazmak zorunda kaldım. biz memleketin bir ucundan kalkıp bulamadığımız parçayı almak için ankara ya gidiyoruz sen ankaranın göbeğindesin araba parçasını foruma soruyorsun. çok enteresan
![]() |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
biraz gezmek yeterli olacaktır ivedik sanayisi bir çözüm olabilir olmassa hurdalıklarda kesin aradığınızı bulursunuz
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
hocam bu sorun 206da kronik diyor herkes her usta bunu diyor ama hiç kimse parçayı bulamıyor ankarada aramadığım yedek parçacı kalmadı ki inan komple egzoz yaptırıcam o derece bunaltıcı bi zırıltı
![]() |
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |