![]() |
|
206 xs mi 206 gtı mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
MertKuru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2013 Saat 01:40 |
|
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 206 xs almaya planlıyordum ama Quiksilverda aklımı çeliyor bugun ise gti aklıma takıldı ama çok yakıyor diyorlar malum gelirimiz belli bide arkadaşım hırpalanmışını zor bulursun diyor çok karasız kaldım yadımcı olursanız sevinirim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 GTİ' ların temizleri 106 GTİ' lara nazaran daha kolay bulunuyor diye biliyorum ama
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum 2000 model 1.6 8v 206 xs kullanıcısıyım benim aracımda değişen parça yok boyalı parçada bir karış kadar hırpalanmamış bir araba ben çok memnunum eğer öyle bir şey bulurum diyorsan xs al derim yakıtla başın ağrımasın yok ben hız istiyorum diyorsan gti yolu gözükür sana :)
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
MertKuru ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
|
teşekkür ederim kulağınız delik olsun öyleyse :) hepinize teşekkürler
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
206 xs kullanan biri olarak yerinde olsam gti düşünürdüm. yada 110 luk bir xs de iyidir.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
GTI
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
|
206 GTI
|
||
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
206 GTI benzinde 33 krş, Lpgde 24 krş yakmaktadır. Uzun yolda dahada düşmekte bu değerler.
temizini bulabilirsin çok rahat :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bende temiz gtı derim
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
|
temizi var mı ki hepsi sıkıştırılmış hor kullanılmış çok aradım ben bulamadığım için xs aldım hocam arkadaş umarım bulur da alır
|
||
hayat direnmektir
|
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
tek kapı bir araç için bence en önemli şey motor performans yoksa spor bi aracın ne önemi kalırki bence xs in hiç bir esprisi yok eğer tek kapı alacaksanız kesinlikle gtı yada bütçeye göre rc..Ama 110lukta olsa xs anlamsız bence..
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
guillermo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guillermo
|
206 gti benzinde 40 kuruşu rahat devirirsin.Bu aracı benzinde sakin bir şekilde kullanırım diyen adam yalan söyler.Sana tavsiyem temiz hiç lpg görmemiş bir 206 gti ye bak derim.aldıktan sonra atikerin lpg kitini taktırırsın haftanın 4 günü lpg geri kalan günü benzinde kullanırsın motoru küstürmezsin.Lpg de şehir içi sakin kullanımda 26 kuruşa kadar düşer sert kullanımda 30 kuruşa çıkar.uzun yolda lpg de 20-22 kuruş.206 gti almanı tavsiye ederim.
|
||
trafik kurallarına uyun
|
||
![]() |
||
|
hepinize teşekkür ederim
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
xs'ler genelde boş oluyor. quiksilver al veya 4 kapı düşünürsen roland garros bakabilirsin.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
Bende gti var brc tüplü şehir içi 25 kuruş yakıyor
Benzinde 50 kuruş yakıyor şehir içi Uzun yol benzinde 30 kuruş yakıyor Yakıt konusunda lpg olursa sıkıntı olmaz |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Yardırmasız değerler heralde bunlar Aziz^^
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Yardırmada değere bakılmaz zaten, ben günlük hayatta da kullanıyordum ki Linea'm vardı ve GTI ekonomik olduğu için linea yı sattım :) Yardırırkene, Tuzla parktan izmite yarım depo benzin yedi hemen hemen, ki kadran çok nadir 160ın altına düşmüştü... buda 65 krş üstü oluyor Ben yeni araç arayışları içindeyim, yine GTI bakıyorum ama RCde olabilir. ama büyük konuşmak gibi olmasın tek kapıda başkasını tanımam.(406 hariç) ![]() alacaksa gti alsın arkadaş xs sadece ses yapar 1.3mjet bile saplar gider nerdeyse
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
mkaan61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
|
Gti kullanıcısı olarak LPG görmemiş bakımlı bi gti almanızı öneririm.Gti 2.0 sınıfında en az yakan araçlardandır.Hatta çoğu 1.6 litre araçtan az yakmaktadır.Ben bir depo ile 850 km üzerine çıkmıştım şehirler arası yolda sakin kullanımda.
Bu arada aracımıda 4 kapılı bir araç almak için satıyorum.İlgilenen arkadaşlara taviye ederim .Aracıma kefilim.İlanda 99 model yazıyor fakat araç 2001 model |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |