![]() |
|
Bu turbo sesi normal mi arkadaslar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SoSRiQuO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2013 Saat 21:15 |
Arkadaslar aracimi 2 ay kadar once aldim ve yaklasik 7 bin yaptim 2 ayda daha once bole bi ses varmiydi bilmiyorum ama ozellikle sabahlari sessizlikte bu turbodan geldigini dusundugum sesi duyuyorum sizce normalmi goruslerinizi alabilirmiyim Düzenleyen Serkan - 24 Ekim 2013 Saat 21:25 |
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla ben alışılmışın dışında bi ses duyamadım gayet sağlıklı bi motor sesi gibi geldi bana. Sesi biraz tarif edebilirsen daha rahat yardımcı olunabilir bence
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bir kaç kere izledim ve dinledim ama ayırt edemedim sanırım 1100 rpm sonra geliyor ses, turboya bağlayabiliriz yani :) aslında 1200 rpm den başlar diyebiliyorum ama yanlışımda olabilir. bu ses bakımdan çıkmış clio dizelde de vardı sonra düzeldi.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
SoSRiQuO ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Konum: Kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Hmm ses aslinda gaza viraz yuklendigimde yani 2000 devre yaklastigimda artiyo 3000gibi kayboluyo arac yoldaykende rolantidede var ayni ses ve tam olarak eski arabalarda radyo acikken gaza yuklendiginizde incelen bi ugultu vardir ya renolarda falan ona cok benziyor
![]() |
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
valla uğultuysa sıkıntılı bi durum olduğunu düşünmüyorum en azından turboyla ilgili sıkıntı yoktur Turbo uğuldasinki Turbo olduğu anlaşılsın :D ıslık olsaydı kork derdim :) sorun turboyla alakalı da olmayabilir eğer bi sorun varsa
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
Normaldir heralde yani insallah bursada trafikten hic duymuyodum zaten sesi simdi gorev icabi kagizmandayim ve sabah in cin top oynarken cikip arabayi calistiriyorum biraz isinsin derken fazla dinliyorum heralde
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |