![]() |
|
araç alırken dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hadem80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2013 Saat 17:09 |
Bayram öncesi Göral Pejodan 207 sw ikinci el araç aldım.
Göral servis olduğu için güvenerek aldım. Aldığım aracın resimdekiyle aynı olmadığını öğrendim. Aynı renk ve modeldeki tüm araçlara aynı resmi kullanıyorlar ve hatasız olarak ilan veriyorlar. aynı duruma bende düştüm. demekki güvenmeyecekmişsin. Servismiş demeyecekmişsin.
|
|
![]() |
|
Furkan ÖNEY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: İst-Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Furkan ÖNEY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun. Üzücü bir durum...
|
|
34 ZM 2425 : Renault Kangoo 1.5
34 ZH 6142 : Citroen Jumper 1.9 44 AU 134 : Tofaş murat 131 :) 34 J 0336 : Peugeot J9 2.5 34 J 1244 : Peugeot J9 2.5 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu göral servis konusunda baya bir şikayet duydum ben buda onlardan biriydi
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Alıs veris yaparken güven duymak diye bir sey yoktur. Ticaret yaparken malı görerek alırsın. Denemek ve kontrol sana kalmıs. Sanırım biraz da hevesinizin kurbanı olup pek kontrol etmediniz. 2. el arac alıren cok dikkat edilmesi lazım. Noter sonrası her sey bitiyor cünkü.
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
geçmiş olsun. aman dikkat kesinlikle işi bilen biriyle arabayı görmeye gitmeli
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
geçmiş olsun böyle durumlara düşmemek gerekıyor dıkkatlı olalım uzulmeyelım sonradan ama şanssızlık her ınsanın başına gelebılır ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |