![]() |
|
307 Aranıyor.!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
doganutkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganutkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2013 Saat 11:44 |
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Peugeot 307 1.4 HDI araçlarla ilgileniyorum. Özellikle sunrooflu ve beyaz veya gri renk Peugeot 307 1.4 HDI araç aramaktayım.. Nakit 17.500 TL ye kadar para verebilirim ancak.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldiniz.
Umarım istediğiniz aracı bulursunuz. Renklere fazla takılmayın. 0 araba alırken tabiki keyfe keder renk çok rahat renk seçebilirsiniz ama 2.ci el araç alırken renkten ziyade araçın durumu vs önemlidir.
Hayırlı günler. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hemşerim foruma hoş geldin öncelikle. aradığın kriterlerde 307 bulacağını düşünmüyorum bulsanda hayır göreceğini sanmıyorum. onun için 206 lara yönelmen daha sağlıklı olur, yada birazdaha ceplerini karıştır
![]() |
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Üstüne biraz daha ekleme yapıp temiz bir arac bulabilirsin. Fakat ben 1.4'e girmeni hic tavsiye etmem. Beli biraz benim düz mantıgımdan ama, 1.6 bence daha ideal.
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 HDİ ALMAK İSTİYORSAN TEMİZ ARABA ALMAK İSTİYORSAN 20 BİNİ GÖZDEN ÇIKARMALISIN SENİN İSTEDİĞİN ÖZELLİKTE Bİ ARACI BENDE ARADIM 19500 TL YE BULDUM ÇOK MEMNUNUM 17500 TL DE BULURSUN BELKİ AMA O ARAÇ SANA YİNE EN AZ 20 BİN LİRAYA MAL OLUR BENDEN SÖYLEMESİ
|
|
![]() |
|
doganutkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2013 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doganutkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANCHORFREE_VERSION="623161526"var _AF2$ = {'SN':'HSSHIELD00TR','IP':'54.228.149.183','CH':'HSSCNL000540','CT':'oxm,z309','HST':'&toAdltIntr=1&FW_UA=MSIE/8.0&SFLAG=1&toAdltWait=1&clsBtnCnt=1','AFH':'hss271','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'3.19','fbw':false,'FBWCNT':0,'FBWCNTNAME':'FBWCNT_CHROME','NOFBWNAME':'NO_FBW_CHROME','B':'c','VER': 'nonus'};if(_AF2$.TOP==1){document.write("
![]() |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
O Aracın İlla Bir Sıkıntısı Vardır :D 5 Aydır Satılmayan Bir Araba :/ Sahibinden Deki İlanları Takip Ederseniz Orası Daha Aktif
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |