![]() |
|
Trafik Kazası.. En kötü bayram :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 Saat 12:10 |
Abiler kardeşler bayramdan önceki cuma günü hepinizin bayramını kutladım herşey güzel bayram iznine ayrıldım cuma akşamı yola çıktık önce zonguldak orada bi kahvaltı ardından kastamonu'ya geçtik.. Bayrama ulaştık çok şükür ulaşabildiklerimize bayram tebriğimizi yaptık ilk gün ve yattık uyuduk.. Ama bayramın ikinci gününe öyle bir uyandık ki Allah hiçbirinizin başına vermesin inşallah :(( çok çok yakın aile dostumuz canım abim Orhan abim ailesiyle birlikte izmir'e ablamlara giderken kaza geçirmiş ve vefat etmiş haberini aldım ablamdan.. :( inanmadım hemen aradım orhan abimi, jandarma açtı eşi ve çocuklar hastaneye götürüldü dedi, dedim orhan abim? vefat etti cevabıyla yıkıldım :( apar topar istanbula döndük cuma günü cenazesini kaldırdık, eşi ve kızının bacağı kırıldı onların tedavisi yapıldı üç buçuk yaşındaki oğlu olanların farkında değil bizde kaldı oyunlar oyuncaklar.. Uzun lafın kısası abiler kardeşler madem ki biz burada bir aileyiz, üşenmeyip şu yazdıklarımı da okuduysanız, yapmayın yorgun uykusuz yola çıkmayın, sürat yapmayın, arkanızda gözü yaşlı bir eş iki çocuk ve birsürü abi kardeş bırakmayın..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
OFF BAŞIN SAĞOLSUN KARDEŞİM BU KAZA OLAYLARI ÇOK KÖTÜ YAA...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Başın saolsun Volkanım, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara sabır versin.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
başın sağolsun kardeş rabbim sabır versin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Başın saolsun Volkan' ım Rabbim sabırlar versin. Kurban bayramı malesef belalı bayram.
|
|
![]() |
|
Allah sabır versin, başınız sağolsun
![]() |
|
![]() |
|
gokhn89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
Kardeşim başın sağolsun allahım kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin :(
|
|
2005-206 1.4 HDi x-design
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Başın sağolasın kardeşim allah rahmet eylesin rabbim kalanlara sabır versin.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Başınız sağolsun Allah rahmet eğlesın çok talıhsız bır olay daha fazlada yorum yapmak ıstemıyorum çok uzucu Allah kımseye yaşatmasın ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin.. Geride kalanlara da dayanma gücü nasip etsin...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Kardeşim başin sagolsun mekani cennet olsun böle haberler duymak cok üzücü heleki Allah korusun yakindan gelince :(
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun..Allah rahmet eylesın.
|
|
![]() |
|
Başınız sağ olsun üzüldüm.
Yorgun ve uykusuz yola çıkmak zorunda kaldıysanız 2 şer adet enerji içeceği soğuk nescafe 3-4 saat sizi uyanık tutar (sonrası bende başağrısı) ama lütfen yinede 2 şer saat arayla uyku molaları vermeniz
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Allah rahmet eylesin, ömrünü çocuklarına bağışlasın.
Bu vesileyle kulağa küpe olacak bir şey de paylaşayım, camlar kapalı birkaç saat yolculuktan sonra araç içindeki oksijen azalıyor, uyku hali oluşuyor, hele araçta 3-4 kişi varsa daha tehlikeli, onun için arada bir camları açın veya klimayı fanı dışarıdan hava alacak şekilde çalıştırın arkadaşlar.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Allah rahmet eylesin..
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
allah size ailesine geride kalanlarına sabır versin çok zor bir durum... başınız sağolsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |