![]() |
|
307 akü acil::: |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 Saat 10:34 |
arkadaşlar meraba 2 gün önce arabanın aküsünü değiştirmek zorunda kaldım ..
üzerinde 60 amper akü vardı ama ses sistemcim ve akücünün tavsiyesiyle 72 amper akü taktım aracıma sizce bunun zararı olurmu ? yada faydası cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler. |
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bı zararı olmaz heralde sanmam ama belkı dınamoyu yorar okadar yada zamanla dınamodakı konjektor hata verebılır belkı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya zararı olmaz dediler bende o yüzden taktırdım :/ yapmasamıydımki
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bısey olcagını sanmam dınamonuzun durumu ıyıyse komurlerı ıyıyse sıkıntı yaratmaz takan var cunku forumdanda
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyv teşekkür ederim bilgiler için:)
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |