![]() |
|
arac muane hakkinda bi soru sorucaktm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:37 |
Oncelikle iyi aksamlar aracimin sigortasi yok muaneden gecermi bilgisi olan varsa cok memnun olurum simdiden tesekurler
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesin emin değilim ama trafik cezası olan , mtv borcu olan araçlar geçmediği gibi sigortası olmayan araçlarda geçmez diye düşünüyorum.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
evet ceza vergi borcu ve sigorta olmadan geçemezsin hatta egzost muayeni yaptırmayı unutma bağzı istasyonlar yapıyor deniliyor ama ben gitmeden kendin yaptır derim sıkıntı yaşamaman için
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
istanbulda hadımköy muayene istasyonunda yaptırmıştım ben eksoz emilsyon muayenesini orada yaptırmıştım. |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kesinlikle geçemezsin Adem
|
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
Sagaolun arkadaslar yarin ilk isim sigortayi yaptirym ozaman serkan abi saygılar
![]() |
|
![]() |
|
Adem kardeşim sonradan hatırladım seni forumu boşladın bakıyorum ne yaptın 207 yi sattınmı satıcam felan diyodun |
|
|
|
![]() |
|
Yok kardeesm vazgectim icim elvermedi satmaya bi kac sene daha kulanicam insallah evdeki pc bozuldu firsat bulup yaptiramadm anca telefondan giriyorum :-)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ben geri döndüm gitme geçemiyon :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Seni tekrar aramızda görelim olmuyo böyle :)
|
|
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
angel far var bende arkadaslar,ben geçebilirmiyim ? far ayar motoruda yok orjinal farlarımı takmam gerekiyor muayene için
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Bildiğim kadarıyla sigortasız trafikte dolaşmanın da büyük cezası var ( araç yeni alım satım yapılmadıysa)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Yok yeni aldim is isin kamyonet mitsubushi 511 f
|
|
![]() |
|
Ins daha sık ziyaret etmeye caliscam burak
![]() |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
angel far muayneden geçiyor ama sarı ampül olmak şartıyla mercek ve uzunlarda.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |