![]() |
|
Honda Civic Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 18:14 |
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Seat Leon Aracım Var . Değiştirmeyi Düşnüyorum Ve Yerine Honda Civic Düşünüyorum . Sizin Görüşlerinizi Merak Ettiim Civic Hakkında .
Bunun Dışında 2.Planda 407 Var Ancak İlannlara Baktığımda Bursa İçinde Düşük Kmli Bir Araç Bulamadım , Civic Ve 407 Dışında 38 Bin Liraya Kadar Tavsiye Ettiğiniz Araç Varmıdır .. ?
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
honda tabiki olabilir vw gurubundan söyleyeyim benzinli passati, dizel ya da benzinli jetta, benzinli yada dizel mk5 golf de o paraya alınabilir. Kendi aracım ve nadir bulunan 2.0 140 bg mk5 golf de tavsiye edebilirim.407 aynı şekilde olabilir.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
civic de iyidir ama modeli ve aracın yıpranma durumu çok önemli ww grubu iyidir aynı şekilde durumu önemli reno tofaş chavrolet uzak dur : ) 407 exlusive yanlış yazmış olabilirim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Hepinize Teşekkürler ;
Burak , Passatı Daha Yakında İnceleyeceğim 6 Vites Sanırım , Jettanın Eski Kasalarını Beğenmiyorum Yeni Kasaları Güzel Ancak Bütçeyi Zorlamak İstemiyorum . Golflerde İyi Araç Ancak Sedan Bir Araç Düşünüyorum Şu Anlık . Ramazan Kardeşim Renault Fluanceyi Bir Kere Aklımdan Geçirdim Ancak Sonradan Vazgeçtim , Cherlovet Ve Tofaşıda Düşünmedim Hiçbirzaman :) Onur Kardeşim Km Konusunda Katılıyorum Bencede Sağlam Araçlar Düşündüğüm Civicler 2007 - 2011 Kasa Olanlar , Lpg Ve Klima Önerilerini Dikkate Alacağım .. Devamm ...
![]() |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Evet dsg otomatikler 6 ileri 2008 den sonrakilerde dsg 7 ileri olarak biliyorum babamın kullandıgı 2009 model 1,4 TSİ dsg 7 ileri vites yakıtıda benzinli araçlara göre gayet güzel Düzenleyen Burak - 21 Ekim 2013 Saat 20:07 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
2009 civic kullandım İst.-İzm. arası tadına doyamadım :) Yol tutuş mükemmel.
Tek sorunum İzmire varamadan manisada 1depo benzin bitti :) Şiddetle tavsiye ederim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |