Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 207 Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 207 Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 207 Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen
    Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:18
Merhaba arkadaşlar, ismim Ersan
foruma yeni üye oldum yani aranıza yeni katıldım Ankarada yaşıyorum

peugeot 207 alacağım tavsiyeleriniz nedir
1.4mü alalım 1.6mı alalım benzinlimi dizelmi alalım
alırken nelere dikkat etmeliyiz, hangi modeller tutuluyor

bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. 

şimdiden. tşk ederim

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:20
Aramıza hoş geldiniz öncelikle 207 benimde aklımda var ancak ben 1.6 benzinden yanayım yakıt dersenizde 1.4 dizel tabikide
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:33
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Aramıza hoş geldiniz öncelikle 207 benimde aklımda var ancak ben 1.6 benzinden yanayım yakıt dersenizde 1.4 dizel tabikide

Sakın sakın ama sakın 207 almayın o arabalarda kronik(en az farklı 5 kişiden duydum) stop etme problemi var. 
Yukarı Dön
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:34
umarım sizde gönlünüze göre temiz bir araba bulursunuz
gönül isterki en iyisini almak ama şimdilik pek ilgi sahibi değiliz daha önce peugeot kullanmadım ama öğreneceğiz inşallah
1.6 motor benim içinde öncelik olacak fakat dizelde insanı cezbetmiyor değil dediiniz gibi üstad

mesela otomotik viteste herhangi bir sorun varmı onuda çok merak ediyorum
Yukarı Dön
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:37
hangi serisinde var üstad ?
çünkü çok farklı modeller var 1.6 da

1.6 Dynamic 
1.6 HDi Active 
1.6 HDi Allure 
1.6 HDi Dynamic 
1.6 HDi Dynamic CC 
1.6 HDi Feline 
1.6 HDi Outdoor 
1.6 HDi Premium 
1.6 HDi Premium Outdoor 
1.6 HDi Trendy 
1.6 Premium 
1.6 RC 
1.6 THP GT 
1.6 THP RC Le Mans 
1.6 VTi Active 
1.6 VTi Allure
1.6 VTi Dynamic 
1.6 VTi Feline CC
1.6 VTi Outdoor
1.6 VTi Premium 
1.6 VTi Sportium 
1.6 VTi Sporty 
1.6 VTi Urban Move
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:38
Orjinalini yazan: y2s4n y2s4n Yazdı:

umarım sizde gönlünüze göre temiz bir araba bulursunuz
gönül isterki en iyisini almak ama şimdilik pek ilgi sahibi değiliz daha önce peugeot kullanmadım ama öğreneceğiz inşallah
1.6 motor benim içinde öncelik olacak fakat dizelde insanı cezbetmiyor değil dediiniz gibi üstad

mesela otomotik viteste herhangi bir sorun varmı onuda çok merak ediyorum

307 tercih etmenizi öneririm. Üst mesajımdada belirtmiştim. Örnekte veriyim. Asker arkadaşım almıştı sıfır  207    3.cü ayda 3 kere aynı sorunu tekrarladı. Peugeot servisine götürdü. Hiçbişey yok dediler. en sonunda arabayı kaç milyar zararına satmak zorunda kalmıştı, para bi kenara allah korusun araba sollarken yada uzun yolda yüksek süratle stop ettiğinde büyük sıkıntı yaratır.
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:39
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Sakın sakın ama sakın 207 almayın o arabalarda kronik(en az farklı 5 kişiden duydum) stop etme problemi var. 

benimde çok kullananan tanıdıgım var gayet memnunlar hiç böyle bir sorun duymadım forumdada hiç konusu geçmedi tesadüf olmuş bence
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:40

1.6 Dynamic 
1.6 HDi Active 
1.6 HDi Allure 
1.6 HDi Dynamic 
1.6 HDi Dynamic CC 
1.6 HDi Feline 
1.6 HDi Outdoor 
1.6 HDi Premium 
1.6 HDi Premium Outdoor 
1.6 HDi Trendy 
1.6 Premium 
1.6 RC 
1.6 THP GT 
1.6 THP RC Le Mans 
1.6 VTi Active 
1.6 VTi Allure
1.6 VTi Dynamic 
1.6 VTi Feline CC
1.6 VTi Outdoor
1.6 VTi Premium 
1.6 VTi Sportium 
1.6 VTi Sporty 
1.6 VTi Urban Move

acelen yoksa ancak birkaç gün sonra yanıtlayabilirim bu sorunun cevabını çünkü Facebook' tan bulmam lazım arkadaşımı ve hangi modelde sorun yaşadığını

Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 14:40
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:42

benimde çok kullananan tanıdıgım var gayet memnunlar hiç böyle bir sorun duymadım forumdada hiç konusu geçmedi tesadüf olmuş bence

Detay belirteceğim ben arkadaşı bulunca ama internettende araştırdım şimdi benzer örnekleri bi incele istersen kardeşim. Hatta 2.ci link sanki benim arkadaş yazmış gibi:)

Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 14:43
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:43

1.6 Dynamic 
1.6 HDi Active 
1.6 HDi Allure 
1.6 HDi Dynamic 
1.6 HDi Dynamic CC 
1.6 HDi Feline 
1.6 HDi Outdoor 
1.6 HDi Premium 
1.6 HDi Premium Outdoor 
1.6 HDi Trendy 
1.6 Premium 
1.6 RC 
1.6 THP GT 
1.6 THP RC Le Mans 
1.6 VTi Active 
1.6 VTi Allure
1.6 VTi Dynamic 
1.6 VTi Feline CC
1.6 VTi Outdoor
1.6 VTi Premium 
1.6 VTi Sportium 
1.6 VTi Sporty 
1.6 VTi Urban Move

1.6 HDİ allure dizel olarak en dolusu diye biliyorum ben
Yukarı Dön
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:44
sorun olan modeli tam öğrenirsek çok iyi olur en azından uzak dururuz.
ama belkide sadece o araç için olabilir problem yani arkadaşınızın kullandığı araçta istisna olmuş birşey olabilir mi acaba
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:45

Detay belirteceğim ben arkadaşı bulunca ama internettende araştırdım şimdi benzer örnekleri bi incele istersen kardeşim. Hatta 2.ci link sanki benim arkadaş yazmış gibi:)

iki arızada bence birbirinden farklı hatta ikinci linkteki arızada kronik değil gibi demişler tesadüf bence 
Yukarı Dön
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 15:54
stop problemi bir tanesi 1.4 te bir tanesi 1.6 motorda olmuş enteresan ama bende sanmıyorum hepsinde olma ihtimali yoktur yani muhtemelen istisna 
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 15:56

stop problemi bir tanesi 1.4 te bir tanesi 1.6 motorda olmuş enteresan ama bende sanmıyorum hepsinde olma ihtimali yoktur yani muhtemelen istisna 

bencede istisna kesinlikle
Yukarı Dön
y2s4n Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı y2s4n Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 16:25
207 kullanan arkadaşlar hangi seriyi hangi modeli alalım hiç kimse yorum yapmadı
merak ediyorum açıkçası bilenlerin yorumları önemli
tecrübe önemli
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 16:30

207 kullanan arkadaşlar hangi seriyi hangi modeli alalım hiç kimse yorum yapmadı
merak ediyorum açıkçası bilenlerin yorumları önemli
tecrübe önemli

İşyerinden forumagiremiyen 207 sahibi arkadaşlar vardır mutlaka. Akşam yada bikaç gün içinde daha detaylı bilgi alırsınız.

Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 16:31
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 16:50
Eğer performansla işim yok 110-120 rahat rahat giderim azda yaksın derseniz 1.4 HDİ alabilirsiniz, model olarakta en donanımlısı alluredir, allureler yanılmıyorsam 2011 ve sonrasında var biraz daha az donanımlı olsun derseniz urban move olabilir oda 2012 de var diye biliyorum,biraz düşük model ve donanımlı bişey istiyorsanız premiumlara bakabilirsiniz, 2007'den 2010'a kadar var diye biliyorum. Spor tek kapı olsun diyorsanız rc le mans düşünebilirsiniz. Bahsettiğim modellerin hepsinde standart donanımlara ek olarak
 yağmur far sensörü, çift yönlü dijital klima,elektrikli aynalar gibi ekstra özellikler var, allurede bunlara da ek olarak hız sabitleme ve limitleme, daha detaylı yol bilgisayarı ekranı, otomatik katlanan aynalar, yarı deri döşeme gibi ekstralar var, urban  moveda ek olarak hız sabitleme var, premiumda bunlar yok, sunroof hepsinde opsiyonel. Diğer modeller hemen hemen bir birine yakın özellikteler, kiminde arka camlar manuel kiminde 4 cam otomatik gibi.

Ek: Felineda premiuma yakın donanıma sahip, outdoorda station wagon

Motor seçeneği konusunda tamamen keyfinize kalmış, kimi dizelin sesini sevmez kimi, devir bandının kısa olmasını sevmez,kimi de torkunu, yakıt tasarrufunu  ve menzilini sever.

Düzenleyen Serkan - 21 Ekim 2013 Saat 16:53
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 17:07
ben satıyorum 207 mi.
37000 km de boya hata kaza yok.masrafsız 4 lastik sıfır bakımları yapılmış bir araç.son fiyat 24000 TL.
yapılan masrafları servis fatura ve kayıtları mevcut şeceresi belli bir araba.

soruna gelecek olursak; 2008 modelden aşağısını kesinlikle alma. benim araç 2008 model diye söylemiyorum. buradan da kimseyle bunun tartışması içerisine girmicem.kullanan ve aracı tanıyan biriyim.
2007 ve altı modellerde güneşte ön torpido sobanın üstüne konulan kestane gibi ağzını açıyor.yani kabarmalar oluyor. bu şikayetin üstüne pejo ön konsol kaplamasını 2008 de yeniledi.ben 207tr forumunda da aktif üyeyim. bu konu çok tartışıldı orada.dikkat et tüm 207 kullanıcıları ve servisler bunu bilir ve kimse güneş siperliksiz arabayı güneşin altına koymaz.çünkü torpido 3000 tl ye değişiyor.

motor seçeneği olarak ta 1.4 75 beygir olanı sakın alma. çünkü o motor bildiğimiz pejo 206 nın motoru.bu araç 1200 kg ve kasa ağır motor küçük az yakar mantığı malesef bu araçta tutmuyor ayrıca aracın ivmelenmesi yavaş.
ben 1.4 90 hp 16 valflik motorunu kullanıyorum. bu kasaya cuk diye oturmuş.tam yerinde. yakıt tüketimi klima açık 5.8 litre....bir depo benzinle çok rahat 720 km yi görürsün.
dizel de alabilirsin ama temizini ve az km çevirmişini bulman lazım. o da şans....

Düzenleyen maverick - 21 Ekim 2013 Saat 18:09
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 19:10
Urban Move modelinin ismi hep hoşuma gitmiştir :D :)

Ha bide RC lemans var o ayrı tabi Taşşş taşşş Cool
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
kAramsAR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kAramsAR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2013 Saat 17:38
Ben 1,4 207 trendy kulanicisiyim aracimdan oldukca memnunum hafif ses aliyo set lerde o kadar muzigi 8 nci volme kadar getirince tik yok
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 245 0 Ozzy1903
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 764 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6550 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 246 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 498 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 388 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107718 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1629 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3337 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10296 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9113 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1127 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1351 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1739 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55725 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 330 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1491 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 3034 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 299 0 İlyas41
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kayıt bulunamadı.
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English