![]() |
|
Peugeot 207 Alacağım Tavsiyeleriniz Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
y2s4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 Saat 14:18 |
|||
Merhaba arkadaşlar, ismim Ersan
foruma yeni üye oldum yani aranıza yeni katıldım Ankarada yaşıyorum peugeot 207 alacağım tavsiyeleriniz nedir 1.4mü alalım 1.6mı alalım benzinlimi dizelmi alalım alırken nelere dikkat etmeliyiz, hangi modeller tutuluyor bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden. tşk ederim |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Aramıza hoş geldiniz öncelikle 207 benimde aklımda var ancak ben 1.6 benzinden yanayım yakıt dersenizde 1.4 dizel tabikide
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Sakın sakın ama sakın 207 almayın o arabalarda kronik(en az farklı 5 kişiden duydum) stop etme problemi var.
|
||||
![]() |
||||
y2s4n ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|||
umarım sizde gönlünüze göre temiz bir araba bulursunuz
gönül isterki en iyisini almak ama şimdilik pek ilgi sahibi değiliz daha önce peugeot kullanmadım ama öğreneceğiz inşallah 1.6 motor benim içinde öncelik olacak fakat dizelde insanı cezbetmiyor değil dediiniz gibi üstad mesela otomotik viteste herhangi bir sorun varmı onuda çok merak ediyorum
|
||||
![]() |
||||
|||
hangi serisinde var üstad ?
çünkü çok farklı modeller var 1.6 da 1.6 Dynamic 1.6 HDi Active 1.6 HDi Allure 1.6 HDi Dynamic 1.6 HDi Dynamic CC 1.6 HDi Feline 1.6 HDi Outdoor 1.6 HDi Premium 1.6 HDi Premium Outdoor 1.6 HDi Trendy 1.6 Premium 1.6 RC 1.6 THP GT 1.6 THP RC Le Mans 1.6 VTi Active 1.6 VTi Allure 1.6 VTi Dynamic 1.6 VTi Feline CC 1.6 VTi Outdoor 1.6 VTi Premium 1.6 VTi Sportium 1.6 VTi Sporty 1.6 VTi Urban Move |
||||
![]() |
||||
|||
307 tercih etmenizi öneririm. Üst mesajımdada belirtmiştim. Örnekte veriyim. Asker arkadaşım almıştı sıfır 207 3.cü ayda 3 kere aynı sorunu tekrarladı. Peugeot servisine götürdü. Hiçbişey yok dediler. en sonunda arabayı kaç milyar zararına satmak zorunda kalmıştı, para bi kenara allah korusun araba sollarken yada uzun yolda yüksek süratle stop ettiğinde büyük sıkıntı yaratır.
|
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
benimde çok kullananan tanıdıgım var gayet memnunlar hiç böyle bir sorun duymadım forumdada hiç konusu geçmedi tesadüf olmuş bence
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
acelen yoksa ancak birkaç gün sonra yanıtlayabilirim bu sorunun cevabını çünkü Facebook' tan bulmam lazım arkadaşımı ve hangi modelde sorun yaşadığını
Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 14:40 |
||||
![]() |
||||
|||
Detay belirteceğim ben arkadaşı bulunca ama internettende araştırdım şimdi benzer örnekleri bi incele istersen kardeşim. Hatta 2.ci link sanki benim arkadaş yazmış gibi:) Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 14:43 |
||||
![]() |
||||
|||
1.6 HDİ allure dizel olarak en dolusu diye biliyorum ben
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
sorun olan modeli tam öğrenirsek çok iyi olur en azından uzak dururuz.
ama belkide sadece o araç için olabilir problem yani arkadaşınızın kullandığı araçta istisna olmuş birşey olabilir mi acaba
|
||||
![]() |
||||
|||
iki arızada bence birbirinden farklı hatta ikinci linkteki arızada kronik değil gibi demişler tesadüf bence
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
stop problemi bir tanesi 1.4 te bir tanesi 1.6 motorda olmuş enteresan ama bende sanmıyorum hepsinde olma ihtimali yoktur yani muhtemelen istisna
|
||||
![]() |
||||
|||
bencede istisna kesinlikle
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
207 kullanan arkadaşlar hangi seriyi hangi modeli alalım hiç kimse yorum yapmadı
merak ediyorum açıkçası bilenlerin yorumları önemli tecrübe önemli
|
||||
![]() |
||||
|||
İşyerinden forumagiremiyen 207 sahibi arkadaşlar vardır mutlaka. Akşam yada bikaç gün içinde daha detaylı bilgi alırsınız.
Düzenleyen dogan106 - 21 Ekim 2013 Saat 16:31 |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Eğer performansla işim yok 110-120 rahat rahat giderim azda yaksın derseniz 1.4 HDİ alabilirsiniz, model olarakta en donanımlısı alluredir, allureler yanılmıyorsam 2011 ve sonrasında var biraz daha az donanımlı olsun derseniz urban move olabilir oda 2012 de var diye biliyorum,biraz düşük model ve donanımlı bişey istiyorsanız premiumlara bakabilirsiniz, 2007'den 2010'a kadar var diye biliyorum. Spor tek kapı olsun diyorsanız rc le mans düşünebilirsiniz. Bahsettiğim modellerin hepsinde standart donanımlara ek olarak
yağmur far sensörü, çift yönlü dijital klima,elektrikli aynalar gibi ekstra özellikler var, allurede bunlara da ek olarak hız sabitleme ve limitleme, daha detaylı yol bilgisayarı ekranı, otomatik katlanan aynalar, yarı deri döşeme gibi ekstralar var, urban moveda ek olarak hız sabitleme var, premiumda bunlar yok, sunroof hepsinde opsiyonel. Diğer modeller hemen hemen bir birine yakın özellikteler, kiminde arka camlar manuel kiminde 4 cam otomatik gibi. Ek: Felineda premiuma yakın donanıma sahip, outdoorda station wagon Motor seçeneği konusunda tamamen keyfinize kalmış, kimi dizelin sesini sevmez kimi, devir bandının kısa olmasını sevmez,kimi de torkunu, yakıt tasarrufunu ve menzilini sever. Düzenleyen Serkan - 21 Ekim 2013 Saat 16:53 |
||||
![]() |
||||
|||
ben satıyorum 207 mi.
37000 km de boya hata kaza yok.masrafsız 4 lastik sıfır bakımları yapılmış bir araç.son fiyat 24000 TL. yapılan masrafları servis fatura ve kayıtları mevcut şeceresi belli bir araba. soruna gelecek olursak; 2008 modelden aşağısını kesinlikle alma. benim araç 2008 model diye söylemiyorum. buradan da kimseyle bunun tartışması içerisine girmicem.kullanan ve aracı tanıyan biriyim. 2007 ve altı modellerde güneşte ön torpido sobanın üstüne konulan kestane gibi ağzını açıyor.yani kabarmalar oluyor. bu şikayetin üstüne pejo ön konsol kaplamasını 2008 de yeniledi.ben 207tr forumunda da aktif üyeyim. bu konu çok tartışıldı orada.dikkat et tüm 207 kullanıcıları ve servisler bunu bilir ve kimse güneş siperliksiz arabayı güneşin altına koymaz.çünkü torpido 3000 tl ye değişiyor. motor seçeneği olarak ta 1.4 75 beygir olanı sakın alma. çünkü o motor bildiğimiz pejo 206 nın motoru.bu araç 1200 kg ve kasa ağır motor küçük az yakar mantığı malesef bu araçta tutmuyor ayrıca aracın ivmelenmesi yavaş. ben 1.4 90 hp 16 valflik motorunu kullanıyorum. bu kasaya cuk diye oturmuş.tam yerinde. yakıt tüketimi klima açık 5.8 litre....bir depo benzinle çok rahat 720 km yi görürsün. dizel de alabilirsin ama temizini ve az km çevirmişini bulman lazım. o da şans....
Düzenleyen maverick - 21 Ekim 2013 Saat 18:09 |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Urban Move modelinin ismi hep hoşuma gitmiştir :D :)
Ha bide RC lemans var o ayrı tabi Taşşş taşşş
![]() |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
|||
Ben 1,4 207 trendy kulanicisiyim aracimdan oldukca memnunum hafif ses aliyo set lerde o kadar muzigi 8 nci volme kadar getirince tik yok
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |