![]() |
|
Arka silgec, kendi kendine çalışıyor duruyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2013 Saat 15:33 |
Merhaba arkadaşlar aracın silgeci herhangi bir kapı açıldığında yada kumanda ile kilit açıldığı zaman 5 sn kadar çalışıyor duruyor tam yerinde de durmuyor, videosunu da çektim.
Arac yazılım ile kontrol edilmedi malum bayram tatili. Fiskiye motoruna giren soketi söktüm kuruladım, bandladım ama halen aynı şekilde devam ediyor sizce sorun neyden kaynaklanabilir ? |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pejoysa normal abi
![]() şaka bir yana kısa devre veya kontak yapıyor belli.silecek kolundaki bir elektirik sorunu da olabilir.
|
|
![]() |
|
dahi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2011 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
aynen, peugetun ihtiyarını kullanan benim gibi usta oluyor çıkıyor :) arka plastik kısmı söktüm herhangi bir kısa devre yok gibi, bakalım pc ye bağlayınca da hata kodu çıkmazsa silgeçin soketini sökmek zorunda kalacağım. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benim aracımdada aynı şekilde sorun çıkardı usta öyle bir göz kararı silecek motoru arızalı dedi detaylı kontrol edemedi bayram yogunlugu nedeni ile
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
ben en son soketini çıkardım, tahminim silgec yarım kaldığını düşünüyor (tam sola dayalı durmuyor ortalı kalıyorhep) ve sistemlere enerji verildiği an o yarım kalan hareketini toparlayıp normal hale getirmek istiyor ama dengeyi tutturamıyor ve diğer uyanmada yine aynı şekilde çalışıyor gibime geliyor,bir yandanda niye 3 5 tur atıyor dengeyi sağlamak için bir tur atması yeterli gelir diye de aklıma öyle geliyor. Saolsun peugeot bize çok güzel beyin jimlastiği yaptırıyor (: Siz neticesine aldığınızda paylaşırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |