![]() |
|
307 ve Mobil 0w40 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2013 Saat 20:19 |
iyi aksamlar arkadaslar 307 xsi(90.000km) olan aracima ptesi günü yag degisimi yapicam motorun sesli calismasindan dolayi düsündügüm mobil 1 newlife 0w40 uyumlu olurmu ?
Daha önce kullanip memnun kalan veya kalmayan varmi ? Teşekkürler Hayirli Aksamlar |
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımda tüp takili degil 3000 km de bir 0.5 lt yag koyuyodm aracida biraz atak kullandigim icin normal gelmişti bana galiba hata yaptim 0w40 yag siparis ederek :S
|
|
![]() |
|
pardon en 84500 de koydurdum suan 90200 civarlarinda yaklasik olarak 6000 km de 0.4-0.5 lt ekledim
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben yaklasik 70 bin kilometredir tupsuz aracimda bahsettiginiz yagi kullaniyorum. Gayet memnunum. Motorun sesli calismasi farkli problemlerden olabilir. Isterseniz onun uzerine gidin.
|
|
![]() |
|
Arkadaslar cwplar icin cok saolun yagi kullandiktan sonra cwp verip böylece yorumlarimida eklemek istedim
bugun yagi ve yag filtresini degiştirdim gördügüm sonuclar ise 1. motor sesinde azalma 2.Arac hararetinde yükselme herhalde bir önceki yagima göre daha ince oldugundan 3.Anlamadigim yol bilgisayarinda anlik tüketimde Km/L biraz artiş fark ettim daha önce defalarca kez kullandigim yolu simdi ayni sürüşle biraz daha yüksek tüketimle gectigimdi Bu arada Koliva arkadasimizin dedigi gibi sesin yagdan olmadigini anladim fincanlarin degişmesi lazim :S |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |