![]() |
|
206 ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2013 Saat 22:44 |
|
Arkadaşlar 2000 model peugeot 1.4 xr ım var. bagaj kapısından zırıltılı bir ses geliyor özellikle bozuk yollarda. plakadandır dedim plakayı vilaladım (arkasına şilte koydum ses yapmaması için). sorun çözülmedi. silecek motorunun olduğu kısmın içeriden döşemesini söktüm acaba içeride sallanan bir parça var mı diye, yok oynayan bir parça da yok. ses çok rahatsız edici. fitillerden şüpheleniyorum.. sizce sorun nedir?
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pandizotu cikarip dene bakalim ses devam edecekmi
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bagaj kapağından emin misiniiz ? Arka aksamdan olabilir mi ?
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
bagaj çıtasından yapıyor benımde zırıltıyı çıtanın sağ tarafı taş gibi sol tarafı uçtan açılmış zırıldıyor bagajı kapatınca yollardakı kemerlerden geçınce belkı sızınde ondandır...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bagsj fitilinden mi bahsediyorsunuz cita derken ? |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
plaka üstündeki çıtadan bahsediyor galiba. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
yok hocam ondan degil. ona da baktim.
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
Kardeş bagaj kilidi var onu ayarlat yada kedin ayarla biraz kilidi gevset içeri al bagajDa boşluk varsa ondan yapar
Bagaj kapalıyken o çıtayı cekerek anlarsın boşluk varmı yokmu |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Plaka üzerindeki çıktadan bahsedıyorum ben siyah plastık yada boyalı değişiyor araçlara göre.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
|
anladim hocam. citada sorun yok. kilit te son ayara getirilmis. ondan dolayi fitillerden suphelendim.
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
kilit karşılığını bi değitirin lastiği eskimişse ayarla alakası yok.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
umut39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
Bagaj kilit karşılığı bir plastik var o aşınmıştır.bende aynı problem vardı.bant sardım.zamanla yıpranıyor yeniliyorum.Birde arka koltuklarına bak ondan da yapabilir.
|
||
umutucak
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |