|
206 Marş Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sedat Yıldırım
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2013 Saat 02:32 |
Selamunaleykum.
Hayırlı bayramlar. 2002 Model-Peugeot 206 Otomatik şanzumanaracım. Değerli arkadaşlar,bir haftadır aracımda marş sorunu vardı. Bazen marşa basınca tık diye ses geliyor ama marş basmıyordu. Sonra bir iki kere daha kontağı çevirdiğim zaman,zorlanarak, sanki akü çok zayıf gibi ses yaparak çalışıyordu,ama akü bir yıllık ve marşa basarken,ekran gösterge ışıkları hiç zayıflamıyor,yani akü sorunu değil. Dün gece yarısı rampa aşağı bir sokaktan iniyorken,viteste olduğu halde istop etti,el freniyle durdum,vitesi P 'ye (parka) aldım. Sonra ne kadar marşa bastıysamda,sadece motor tarafından tık diye ses geldi.10-15 dakika bekledim.Ara ara marşa bastım, ve en son kontağı çevirdiğim zaman,marş zorlanarak bir iki derken, motor çalıştı ve eve geldim.Şu an araç kapıda ve çalışmıyor, marş sadece tık sesi çıkarıyor o kadar. Acaba marş dinamosundan mıdır, ya da nedendir? Bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi? Tamirci çağıracağımda elektrikçi mi motor ustası mı çağırayım.Kazıkta yemek istemiyorum,üç kağıtçı tamirci çok ve benimde bu aralar durumum çok sıkışık. Bana bir fikir lütfen!.. Teşekkürler.
|
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
Bünyamin.Kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
|
Marş motorunun kömürleri bitmiş, bi elektrikçiye göster kömürlerini değiştirsin yeter, çokta zorlama çalıştıracam diye kömürlerin temas ettiği bakır plakalara zarar verir, bende öyle olmuştu 200 tl ye yeni başka bir aracın marş motoru uydurduk öyle hallettim
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
Sedat Yıldırım
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sedat Yıldırım
|
Teşekkür ederim kardeşim. Bu gün elektrikçiye gittim,marş dinamosunu söktü,kömürler bitmemiş,marş otomatiği bozulmuş,hatta yanıl kokuyordu,otomatiği değiştirdi,sökülmüşken kömürleri değiştirdi, yanımda tamir etti zaten,120 TL tamir ücreti tuttu.İnşaAllaah başka sorun çıkmaz. Selam ve Dua ile...
|
|
( 2002-206 XR-Otomatik Peugeot )
O' ne derse o olur. O' ne derse o odur. Eğ başını ey gönül. Gerçek dost ancak O'dur... Sedat Yıldırım |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |