![]() |
|
Takas yada Satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2013 Saat 17:14 |
|||
Merhaba arkadaşlar; 2 kişilik bi araba alıcağım için 106 quick' im. Takasa açık ve Satılıktır. Her türlü 2 kişilik araç tekliflerinize açığım üzerine biraz para verebilirim yada alabilirim. Detaylar telefona konuşulacaktır. Esen kalın
|
||||
![]() |
||||
gokha_nn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ilanı varsa yada resmı koysan daha kolay işn sankı kardesım :)
|
||||
Siz Uğraşın Jantla Yayla bu çocuk gazlıyor GTİ'la :)
Peugeot 106 GTI (2000) Black Edition |
||||
![]() |
||||
|||
sahibindene ilan koymayı düşünmüyorum comolokko gençlik çok arıyo o zaman. Resimleri henüz yok pazartesi günü ön cam değiştikten sonra koucam resimleri
![]() |
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
abi kredi çekicem 7.000 l,iram var olur :) tesisatı alsan kaça olur. babam kızıyo o yüzden desteklemior :) gibi sorulardan çok duyarsın abi benden demesi :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||||
![]() |
||||
|||
Aynen kardeşim o yüzden koymuyorum keyfe keder benimkisi
|
||||
![]() |
||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|||
elemanın biri beni aradı abi tesisatı alsan nası olur abi benim 9750 liram var bide playstation var üstede onu versem olmazmı kredi çekemiyorum yasaklıyım bi ara kredi kartımı ödemedimde oyuzden :) die beni arıyoprya :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Abi pılaysiteyşın ı nasıl kaçırdın ya ![]() |
||||
![]() |
||||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
heralde arkadaşın istediği araç smart gibi mecedes slk gibi iki kişilik bişey .
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
![]() |
||||
|||
oynamasını bilmiom kanki :) alıp needicem :)
|
||||
206 XS Tu5 Motor...
||||
![]() |
||||
|||
Aynen öyle teşekkür ederim. Tüm bilgiler telefonda verilecek.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |